Libnet.ro
UNICEF

21:17

Cu randament de 57% anul trecut, Roca Investments pregateste doua noi runde de majorare de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cu randament de 57% anul trecut, Roca Investments pregateste doua noi runde de majorare de capital

Una din majorari va fi adresata actionarilor noi, posibil sa fie facuta prin bursa * Platforma de investitii dedicata companiilor aflate in dificultate a inregistrat un randament de 57% in 2019 ROCA Investments, platforma de investitii si management lansata in 2018 ce a consemnat un randament de 57% anul trecut, pregateste doua runde de majorari a capitalului social pentru anul acesta, una pentru actionarii existenti si una pentru atragerea de noi investitori, a declarat, ieri, in cadrul unei video-conferinte, Rudolf Vizenthal, directorul general al ROCA. continuă pe Ziarul Bursa

ROCA isi propune 10 investitii in anul 2020. Anul trecut, randament 57%

ROCA Investments, platofmra private equity care ofera solutii de capital, parteneriat si management pentru consolidarea afacerilor romanesti in impas, parte a Impetum Group, a avut in 2019 un randament al investitiilor de 57%, ajungand sa fie evaluata.

Voucherele de vacanta emise anul trecut vor fi prelungite pana la 31 mai 2021

Voucherele de vacanta aferente anului 2020 vor fi emise doar pe suport electronic, iar cele de anul trecut vor fi prelungite pana la 31 mai 2021, in contextul situatiei epidemiologice actuale, potrivit unui proiect adoptat in sedinta online de joi a.

Romanii din strainatate au trimis acasa 7,2 miliarde de dolari anul trecut. BM: Un migrant hraneste trei oameni din tara lui

Romanii din strainatate au trimis acasa anul trecut 7,2 miliarde de dolari, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale BM) potrivit caruia fiecare migrant hraneste si imbraca cu acesti bani trei oameni din tara natala.

Banca Mondiala: Romanii care lucreaza in strainatate au trimis acasa 7,2 miliarde de dolari anul trecut

Remitentele trimise catre Europa si Asia Centrala ECA) au crescut cu aproximativ 6% anul trecut, la 65 miliarde de dolari, cele mai mari transferuri de bani in regiune fiind catre Ucraina 15,8 miliarde de dolari), Rusia 10,6 miliarde de dolari) si Romania 7,2 miliarde de dolari), potrivit unui raport publicat miercuri de Banca Mondiala .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )