Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romania cere Uniunii Europene finantare pentru gazele naturale

Adevărul Adevărul,
Romania cere Uniunii Europene finantare pentru gazele naturale

Romania si alte sapte state europene au cerut oficialilor de la Bruxelles sa includa gazul natural in viitoarele proiecte finantate, in conditiile in care blocul comunitar pregateste un plan ecologic de redresare a economiei in urma pandemiei de coronavirus COVID-19). continuă pe Adevărul

Romania, printre tarile UE care cer finantare pentru proiectele de gaze naturale

Opt tari europene, printre care si Romania, au cerut Uniunii Europene sa includa gazul natural in viitoarele proiecte finantate, in conditiile in care blocul comunitar pregateste un plan ecologic de redresare a economiei in urma pandemiei de.

Filipescu (PRO Romania) cere ca terasele sa fie deschise de sambata, 30 mai

Fost presedinte al Autoritatii Nationale de Turism ANT), Razvan Filipescu, membru al PRO Romania, considera ca terasele ar trebui deschise de sambata, 30 mai, astfel incat weekend-ul sa fie prelungit cu ziua de luni, Ziua Copilului.

Ministrul francez al sanatatii cere revizuirea folosirii hidroxiclorochinei pentru tratarea pacientilor COVID-19

Ministrul francez al sanatatii, Olivier Veran, a anuntat sambata ca va solicita revizuirea folosirii hidroxiclorochinei pentru tratarea pacientilor COVID-19, dupa ce un studiu a pus la indoiala eficacitatea acestui tratament si a evidentiat efectele sale secundare, relateaza agentiile AFP si EFE.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )