Libnet.ro
UNICEF

11:00

Business report imbulzeala de pe Autostrada Soarelui si scrisoarea de la SP. RCA doar cu inspectie de risc. Seful Tarom a demisionat. Romania, singurul stat UE in care vechimea medie in munca a scazut

Hotnews Hotnews,
 Business report imbulzeala de pe Autostrada Soarelui si scrisoarea de la SP. RCA doar cu inspectie de risc. Seful Tarom a demisionat. Romania, singurul stat UE in care vechimea medie in munca a scazut

Adrian Vasilescu, BNR: imbulzeala de pe Autostrada Soarelui si scrisoarea de la SP. * Romania, singurul stat UE in care vechimea medie in munca a scazut din anul 2000 incoace. * Seful Tarom a demisionat. * Premiera pentru soferii din Romania. RCA doar cu inspectie de risc. Groupama, care a introdus sistemul, vrea sa elimine frauda. * Efectele crizei incep sa se resimta: inmatricularile de masini noi au scazut cu 45% in luna mai. continuă pe Hotnews

Restrictiile de circulatie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi, de la ora 10.00

Restrictiile de circulatie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi, incepand cu ora 10. 00, mai devreme decat a fost estimat initial, a anuntat, miercuri, Ministerul Transporturilor. Pe autostrada au loc lucrari la carosabil, ceea ce duce la formarea de cozi pe mai multe tronsoane.

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

Gata cu cozile de masini in drum spre litoral. Joi vor fi ridicate restrictiile de circulatie de pe Autostrada Soarelui

Joi, 11 iunie 2020, incepand cu ora 10. 00, vor fi ridicate restrictiile de circulatie de pe Autostrada Soarelui, mai devreme decat a fost estimat initial, anunta Ministerul Transporturilor intr-un comunicat de presa.

Fara restrictii pe Autostrada Soarelui, incepand de joi spre vineri. Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Lucrarile vor inceta intre 15 iunie si 15 septembrie (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a dat asigurari ca, incepand de joi spre vineri, se va circula fara restrictii pe Autostrada Soarelui. Demnitarul a cerut Companiei de drumuri sa nu mai efectueze lucrari.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

Lucian Bode, ministrul Transpoturilor, a dat asigurari ca nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Liberalul a mai precizat ca.

Restrictii pe Autostrada Soarelui din cauza reparatiilor la carosabil

Lucrarile pe Autostrada Soarelui continua. Politistii ii avertizeaza pe soferi sa respecte semnificatia semnalizarii rutiere si sa circule cu viteza adaptata conditiilor de trafic si de drum.

Imaginile revoltatoare filmate de Mihai Gadea pe Autostrada Soarelui: Este strigator la cer!

Mihai Gadea a fost in weekend pe litoralul romanesc iar la intoarcerea in Bucuresti a fost nevoit sa petreaca zeci de minute in trafic pe Autostrada Soarelui.

Aglomeratie uriasa pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Capitala

Romanii se intorc de la mare in aceasta seara, iar pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers catre Bucuresti, e mare aglomeratie.

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor la carosabil

Circulatia pe Autostrada Soarelui se desfasoara cu greutate in zona segmentelor in care drumarii int.

Rute alternative pentru Autostrada Soarelui la intoarcerea din minivacanta

Politistii actioneaza luni, 8 iunie, in dispozitivul de siguranta rutiera pentru fluidizarea traficului pe autostrada A2 Bucuresti Constanta, avand in vedere aglomeratia care s-a creat in minivacanta de Rusalii. Turistii care au petrecut in weekend pe litoral se vor intoarce astazi acasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )