Libnet.ro
UNICEF

07:30

Premiera: China nu mai vorbeste de crestere economica, pentru prima data din 1990

Adevărul Adevărul,
Premiera: China nu mai vorbeste de crestere economica, pentru prima data din 1990

China nu isi va stabili un obiectiv de crestere in acest an, a anuntat vineri premierul Li Keqiang, o decizie fara precedent pentru gigantul asiatic, inca slabit de pandemia noului coronavirus, informeaza AFP si Reuters. continuă pe Adevărul

Premiera in China. Se renunta, in 2020, la obiectivul de crestere economica, in contextul pandemiei de coronavirus

Pentru prima oara dupa anul 1990, de cand statul chinez a demarat publicarea obiectivelor de crestere, anul acesta tara va renunta la acest aspect, in contextul pandemiei de coronavirus. Tara noastra se.

Dupa ridicarea restrictiilor, Cehia inregistreaza cea mai mare crestere a numarului zilnic de infectari din ultimele patru saptamani

Numarul de noi cazuri de coronavirus in Cehia inregistreaza cea mai mare crestere a sa zilnica din ultimele patru saptamani si a urcat la peste 100 pentru prima data in aceasta luna, a anuntat marti Ministerul Sanatatii, potrivit Reuters.

Coronavirus |Scolile din Coreea de Sud s-au deschis pentru prima data in acest an

Elevii din Coreea de Sud si-au putut reintalni prietenii la scoala. Miercuri, statul sud-coreean si-a redeschis scolile pentru prima data in acest an. Acestea fusesera inchise din cauza raspandirii noului co.

Joaquin Phoenix si Rooney Mara vor deveni parinti pentru prima data. Actrita ar fi deja insarcinata in sase luni (FOTO)

Veste importanta pentru fanii lui Joker. Joaquin Phoenix si Rooney Mara urmeaza sa devina parinti pentru prima data. Potrivit unei surse, actrita ar fi insarcinata in sase luni. Pana acum, nu exista.

Dan Dungaciu: Brexitul, cea mai mare amenintare structurala pentru UE. Daca are constiinta strategica, Bruxellesul nu isi poate permite ca exemplul Regatului Unit sa fie unul de succes (VIDEO)

Brexitul este cea mai mare amenintare structurala pentru UE, iar Bruxellesul daca are constiinta strategica nu isi poate permite ca exemplul Regatului Unit sa fie unul de succes, pentru ca ar putea.

China renunta anul acesta, in premiera, la stabilirea unui obiectiv de crestere

China nu isi va stabili un obiectiv de crestere in acest an, a anuntat vineri premierul Li Keqiang, o decizie fara precedent pentru gigantul asiatic, inca slabit de pandemia noului coronavirus, informeaza AFP, citata de Agerpres. Este pentru prima oara cand autoritatile chineze nu stabilesc o tinta a Produsului Intern Brut de cand s-a inceput publicarea acestor obiective, in 1990, noteaza Reuters. Tara noastra se va confrunta cu anumiti factori dificil de prevazut din cauza pandemiei COVID-19 si a conjuncturii mondiale, a declarat premierul Li Keqiang intr-un discurs-fluviu cu care a deschis sesiunea anuala a parlamentului, Congresul National al Poporului.

Adio un stat, doua sisteme? China mai face pas pentru a-si asigura controlul total asupra Hong Kongului

Autoritatile comuniste de la Biejing vor prezenta vineri un proiect de lege privind securitatea nationala in Hong Kong, act prin care vor interzice secesiunea, ingerinta externa si terorismul in fosta colonie britanica, relateaza publicatia South China Morning Post, citand surse anonime.

Romania a avut in martie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 2,1% in luna martie 2020, comparativ cu luna februarie 2020, acesta fiind cel mai mare avans inregistrat in randul statelor membre UE, arata datele publicate marti de Eurostat.

Romania a avut in martie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 2,1% in luna martie 2020, comparativ cu luna februarie 2020, acesta fiind cel mai mare avans inregistrat in randul statelor membre UE, arata datele publicate marti de Eurostat.

PENTRU PRIMA OARA IN ISTORIE Romania poate sa absoarba fonduri chiar de la inceputul urmatorului exercitiu financiar

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de ieri trei initiative legislative propuse de Ministerul Fondurilor Europene, care insumeaza alte 335 de milioane de euro pentru ajutorarea persoanelor defavorizate dar si pentru pregatirea urmatorului exercitiu financiar de 7 ani de zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3222 seconds )