Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premiera: Primul supermarket din Romania care se implica in eradicarea saraciei extreme

Adevărul Adevărul,
Premiera: Primul supermarket din Romania care se implica in eradicarea saraciei extreme

In premiera, un supermarket prezent si in Romania a anuntat ca se va implica in eradicarea saraciei extreme, alaturandu-se initiativei lansate de ONU. continuă pe Adevărul

webPR: Positive Communication lanseza Rise Up, primul curs de imagine pentru afaceri antreprenoriale din Romania

Agentia de marketing si PR Positive Communication lanseaza Rise Up, primul curs de imagine pentru afaceri antreprenoriale din Romania. Cursul incepe la data de 19 iunie 2020 si se adreseaza atat antreprenorilor care detin o afacere la inceput de drum, cat si celor care au in plan sa isi lanseze afacerea personala.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

1 Iunie: 52.783 de copii din Romania sunt in sistemul de protectie speciala Cati dintre ei sunt declarati adoptabili

In Romania, 52. 783 de copii se aflau, la sfarsitul anului trecut, in sistemul de protectie speciala a copilului. Aceasta inseamna 1,4% din totalul copiilor din Romania - 3. 267, conform datelor transmise de Autoritatea Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA), luni, de Ziua Copilului.

Ziua Mondiala fara Tutun: Un sfert dintre adolescentii din Romania au fumat cel putin o data, iar peste 50.000 fumeaza in mod curent

Peste 187. 000 de copii cu varsta intre 13 si 15 ani, reprezentand un sfert dintre adolescentii din Romania, au fumat cel putin o data, iar peste 53. 500 fumeaza in mod curent, in timp ce noile produse destinate fumatului cresc procentul copiilor de 13-15 ani care fumeaza. Ziua Mondiala fara Tutun este marcata in fiecare an, pe 31 mai, de Organizatia Mondiala a Sanatatii. in 2020, tema acestui eveniment global se concentreaza pe protejarea tinerilor impotriva manipularii industriei de tutun si prevenirea utilizarii produselor cu tutun si a nicotinei de catre tineri.

Americanii au pus ochii pe o imagine din Romania. Povestea mai putin cunoscuta despre ce se intampla la aceasta scoala

Intr-o colectie cu imagini puternice din intreaga lume, o publicatie americana a ales o fotografie din Romania. Si e mai mult decat vezi la prima vedere. Pentru ultima saptamana din mai,.

Reprezentantii mall-urilor din Romania negociaza astazi data redeschiderii

Redeschiderea mall-urilor din Romania, asteptata cu sufletul la gura de romani, s-ar putea face pest.

De 1 iunie, natalitatea din Romania e pe butuci: cele mai afectate judete de copii putini

La fel ca in cazul multor tari europene, natalitatea din Romania nu este un subiect imbucurator. Cu mici exceptii, numarul copiilor tinde sa scada in fiecare colt al tarii. Ziua de 1.

Business report Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei. Costurile noii normalitati de la birou. Patronii anunta costuri mai mici la terase. Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza

Dupa mai bine de 14 ani, activitatea Renault Technologie Roumanie ar putea avea de suferit. * Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei: interviu cu Mihai Matei, presedintele ANIS. * Coronavirusul a muscat peste 150 de milioane de lei din profitul net al bancilor numai in trimestrul I 2020. * Costurile noii normalitati de la birou, atuul operatorilor de spatii flexibile dupa coronavirus. * Patronii anunta costuri mai mici la terase. * Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza Covid-19.

Ce a patit un barbat din Tulcea care se dadea smecher pe Facebook si ameninta politia cu pistolul! A regretat amarnic gestul sau

Un barbat din Tulcea care se lauda pe Facebook ca impusca politistii cu arma din dotare a ajuns sa regrete gestul sau.

Pensionarii din Romania care castiga de sase ori mai mult decat au cotizat. Pensii speciale dublate in doar 4 ani

Casa Nationala de Pensii Publice a prezentat statistica pensiilor speciale pe luna mai a anului curent, date care arata ca o singura categorie inregistreaza cresteri spectaculoase de venituri, de 6 ori mai mari decat ar fi primit in baza contributiilor sociale.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )