Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima banca din Romania care se imprumuta prin emiterea de obligatiuni in lei. Cand vor fi listate la Bursa

Adevărul Adevărul,
Prima banca din Romania care se imprumuta prin emiterea de obligatiuni in lei. Cand vor fi listate la Bursa

In premiera pentru piata de capital din Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra a demarat emiterea de obligatiuni in lei, cu o maturitate de 10 ani, urmand ca titlurile de valoare sa fie listate la Bursa de Valori Bucuresti. continuă pe Adevărul

Prima tara din Europa care deschide mall-urile: cum se va desfasura activitatea in centrele comerciale

Inchiderea mall-urilor a dus la un numar masiv de oameni aflati in somaj si mai multe tari se gandesc cum isi vor putea relua activitatea centrele comerciale. Prima tara din Europa care.

Care este singurul judet din Romania in care persoanele aflate in carantina sunt testate pentru coronavirus

Judetul Bihor este singurul din tara unde persoanele aflate in carantina sunt testate pentru COVID-19, chiar daca nu au simptome, a anuntat luni Prefectura Bihor.

Bakeronline.ro, platforma care ofera ocazia afacerilor mici si mijlocii din industria de panificatie, cofetarie si ciocolaterie sa treaca GRATUIT in online

Puratos Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori globali in productia de materii prime pentru industria de panificatie, patiserie si cofetarie, lanseaza in premiera in Romania platforma virtuala www. bakeronline. ro , singura care permite.

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa cu mai mult de 30.000 de decese provocate de COVID-19

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa care a inregistrat mai mult de 30,000 de morti din cauza noului coronavirus. Potrivit worldometers. info, miercuri, au fost testati pozitiv cu COVID-19 inca 6,111.

Coronavirus: Societatea care gestioneaza asigurarea obligatorie a locuintelor din Romania a donat 500.000 de lei catre Spitalul Judetean de urgenta Brasov

Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID), societatea care gestioneaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor din Romania, a anuntat miercuri ca a donat 500. 000 de lei pentru dotarea cu tehnica medicala a sectiei de terapie intensiva ATI) a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, o masura menita sa sprijine cadrele medicale in lupta cu pandemia de coronavirus. PAID, formata prin asocierea mai multor societati de asigurare care incheie asigurari obligatorii de locuinte, aminteste ca Brasov este judetul cu cel mai mare grad de cuprindere in asigurare a locuintelor impotriva dezastrelor naturale dupa Bucuresti.

Platforma de e-learning lansata de Primaria Capitalei va fi accesibila tuturor elevilor din Romania

Platforma de e-learning lansata de Primaria Capitalei, prin Proedus, va fi accesibila in curand tuturor elevilor din Romania, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat suma necesara pentru achizitia unui server care sa sustina un numar semnificativ de utilizatori.

CCR a declarat neconstitutionala legea initiata de PSD, ALDE si Pro Romania care prevede amanarea cu noua luni a platii ratelor la banci, fara niciun criteriu

Curtea Constitutionala a declarat, miercuri, neconstitutionala legea initiata de PSD, ALDE si Pro Romania care prevede amanarea cu noua luni a platii ratelor la banci, se arata intr-un comunicat de presa.

Camera Deputatilor a respins proiectul UDMR care facea limba maghiara obligatorie in mai multe zone din Romania

Camera Deputatilor a respins, miercuri, proiectul legislativ care obliga autoritatile locale din Romania sa foloseasca in mod oficial, in comunitatile in care o minoritate nationala reprezinta peste 20%.

Angajatii fabricilor de medicamente din Romania nu au luat COVID-19, desi au lucrat non-stop. Ce avem de invatat de la ei

Exista o industrie in Romania care nu a avut aproape nicio ora de pauza pe perioada starii de urgenta: fabricile care produc medicamente. Asociatia companiilor pharma din Romania face cinci recomandari pentru momentul in care, dupa 15 mai, tot mai.

Prof.dr. Olga Simionescu despre secretul imbolnavirilor reduse din Romania: Suntem atat de obisnuiti cu infectiile

Olga Simionescu, dermatolog la Spitalul Colentina din Bucuresti, dezvaluie secretul imbolnavirilor reduse din Romania si din estul Europei. Ea este de parere ca tulpina de coronavirus care a facut ravagii in tarile vestice este diferita de cea din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )