Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dublarea alocatiilor s-ar putea amana. Orban: Cel mai probabil vom proroga termenul de intrare in vigoare

Adevărul Adevărul,
Dublarea alocatiilor s-ar putea amana. Orban: Cel mai probabil vom proroga termenul de intrare in vigoare

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca, cel mai probabil, termenul de intrare in vigoare a dublarii alocatiilor pentru copii va fi prorogat, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Parintii cer Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii: Este inacceptabil ca statul sa gaseasca bani pentru pensiile speciale, numai pentru copiii nostri nu

Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti invatamant Preuniversitar cere Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii. Suntem constienti ca bugetul nu reprezinta un sac fara fund, numai ca, in ultimii 30 de ani, de cate ori este vorba de bugetul Ministerului Educatiei, de investitii bugetare reale in educatie sau de alocatiile copiilor, nu se gasesc resurse financiare, spun parintii intr-un comunicat de presa. Orban, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor copiilor: Avem patru variante, printre care atacarea la Curtea Constitutionala.

Federatia Parintilor cere guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor

Posibilitatea ca dublarea alocatiilor sa fie blocata de catre guvernul Orban a creat o reactie a parintilor care au cerut ca maririle sa ramina valabile.

Guvernul vrea sa amane intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiilor pentru copii

Cu legea privind dublarea alocatiilor pentru copii la promulgare, premierul Ludovic Orban sustine ca in acest moment nu sunt prevazute resursele care sa acopere acest efort bugetar, lucru posibil dupa rectificare. in acest sens, solutia guvernului este de a proroga termenul de intrare a legii.

Mihai Fifor, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor: PNL ii scuteste de taxe pe cei cu venituri mari, dar nu vrea sa dea pentru copiii din Romania

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, critica Executivul Orban, subliind ca acesta acorda facilitati fiscale bancilor si corporatiilor si ii scuteste de taxe, dar refuza sa permita intrarea in vigoare a legii care prevede dublarea alocatiilor.

Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Acum nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca proiectul de lege care prevede dublarea alocatiilor pentru copii inca se mai afla in analiza. Proiectul de lege a ajuns la mine si are termen la 18 ianuarie.

Iohannis: Nu voi refuza dublarea alocatiilor. Astept insa lamuriri de la Guvern

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in acest moment nu se gandeste sa refuze dublarea alocatiilor, doar ca asteapta lamuriri de la Guvern.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Cel mai citit poet de azi al limbii spaniole si Leresti, cel mai frumos loc din lume

In urma cu doar doua zile si-a incheiat o scurta vacanta de Craciun si de Anul Nou, dupa 17 ani, la bunici, la Leresti, in Arges, Miguel Gane, cel care este considerat azi poetul cel mai citit al limbii si literaturii spaniole contemporane, incepand cu Madridul si continuand cu Peru, cu Panama, cu Chile, cu Costa Rica, cu Columbia, cu Ecuador, Bolivia, Guatemala.

Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat, miercuri, ca fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni in PSD. Cel mai bun prim ministru, braileanul care a semnat si demarat cel mai important proiect pentru sud-estul Romaniei Podul peste Dunare, revine in forta la PSD, scrie Dragomis pe Facebook.

2019, cel mai cald an inregistrat vreodata in Europa si al doilea cel mai cald an in lume (agentie europeana)

2019 a fost al doilea cel mai cald an inregistrat vreodata, incheind cel mai cald deceniu, a anuntat miercuri Serviciul Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )