Libnet.ro
UNICEF

14:15

Financial report: La ce sa fim atenti la CES 2020: televizoarele 8K, masini autonome si conceptul totul inteligent. Pentru angajatii publici din Elvetia, calatoria la birou devine parte a programului de lucru. UE ia in calcul o taxa pe deseurile din plas

Hotnews Hotnews,
 Financial report: La ce sa fim atenti la CES 2020: televizoarele 8K, masini autonome si conceptul totul inteligent. Pentru angajatii publici din Elvetia, calatoria la birou devine parte a programului de lucru. UE ia in calcul o taxa pe deseurile din plas

Financial Times: La ce sa fim atenti la CES 2020: televizoarele 8K, masini autonome si conceptul totul inteligent * UE ia in calcul o taxa pe deseurile din plastic pentru a acoperi deficitul Brexit din buget * La Repubblica: Pentru angajatii publici din Elvetia, calatoria pana la birou devine parte a programului de lucru * The Guardian: Premierul patetic al Australiei dezvaluie mult despre eforturile dreptei de a nega realitatea * Stiri pe scurt. continuă pe Hotnews

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

CES 2020: Ce vor prezenta marile companii de tehnologie la cel mai mare eveniment tech din SUA

Ca in fiecare inceput de an, ne pregatim pentru una dintre cele mai mari conventii de startup-uri si companii din domeniul tehnologiei din lume: CES 2020. Evenimentul ajuns la a 53-a editie este o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. Iata la ce sa ne asteptam in 2020 de la marile companii de tehnologie prezente la International Consumer Electronics Show CES).

Financial report: Interpolul cere Libanului sa-l aresteze pe Carlos Ghosn. Povestea unei evadari incredibile; Bulgaria va intra in anticamera zonei euro pana in aprilie

Financial Times: Interpolul a cerut Libanului sa-l aresteze pe Carlos Ghosn. Fostul presedinte Nissan a declarat ca familia sa nu a avut niciun rol in organizarea fugii sale din Japonia * UE trebuie sa invete limbajul puterii editorial) * Les Echos: Carlos Ghosn: povestea unei evadari incredibile * SEGA: Ministrul bulgar al economiei: Bulgaria va intra in anticamera zonei euro pana in luna aprilie.

Planurile Amazon pentru targul de tehnologie CES 2020: Vehicule autonome si depozite robotizate

De la autovehicule care vorbesc cu soferii prin Alexa, pana la gestionarea de date din depozitele unde lucreaza multi roboti industriali sunt cateva dintre planurile Amazon pe care compania vrea sa le prezinte la CES, unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie ce va avea loc in aceasta saptamana in Las Vegas.

CES 2020: Toate dispozitivele lansate de HP la cel mai mare eveniment dedicat electronicelor din lume

HP a lansat cele mai noi PC-uri, monitoare si accesorii, in cadrul Consumer Electronics Show CES) din acest an, una din piesele principale fiind laptop-ul Elite Dragonfly, ale carui piese mecanice sunt realizate in proportie de 82% din materiale reciclabile.

CES 2020 |Cum arata masinile viitorului in care te-ai putea plimba candva

CES este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume. Si cum tehnologia face parte acum din orice, de la targul din acest an nu puteau lipsi marii producatori auto. Industria.

LG iti aduce televizoarele 8K OLED in confortul caminului: cat de bune sunt modelele din 2020

Cu putin timp ramas pana la editia din 2020 a CES, LG si-a dezvaluit deja cateva dintre modelele de televizoare noi pe care le va aduce pe piata. Chiar daca nu stim inca.

CES 2020: Dupa 6 ani de absenta, Harman Kardon revine pe piata castilor

Firma americana se intoarce pe o piata din ce in ce mai aglomerata si lanseaza trei modele de casti wireless, pentru a acoperi toate trendurile actuale.

CES 2020: NVIDIA si ASUS anunta monitorul cu cel mai rapid refresh rate din lume

La cei 360Hz ai monitorului, cadrele sunt afisate la fiecare 2,8 milisecunde de 6 ori mai rapid decat monitoarele sau TV-urile traditionale.

Samsung prezinta la CES 2020: Galaxy S10 Lite si Galaxy Note10 Lite

Samsung a anuntat vineri, 3 ianuarie, lansarea noilor dispozitive smartphone Galaxy S10 Lite si Galaxy Note10 Lite, destinate unui public care-si doreste dispozitive cu caracteristici premium la preturi mai accesibile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )