Libnet.ro
UNICEF

12:30

Florin Citu: Avem nevoie de reforma pentru a putea face investitii

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Avem nevoie de reforma pentru a putea face investitii

Anul acesta este nevoie de reforma in tot aparatul public si in companiile de stat, in sistemul de pensii si in cel de salarizare, este nevoie de reforma ANAF si de restructurarea companiilor de stat care au pierderi de 30 de ani, a afirmat premierul Florin Citu, joi, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Adevărul

Florin Citu a facut anuntul pentru minerii din Valea Jiului. Diana Sosoaca abia astepta decizia

In urma cu patru zile, pe 20 februarie, in plin protest al minerilor din Valea Jiului, Diana Sosoaca facea spectacol. Ajunsa la fata locului, Diana Sosoaca facea valva acuzand autoritatile de relele tratamente la care sunt supusi minerii de acolo. Ca o prima reactie, Florin Citu declara ca in mandatul lui nu va mai avea .

Florin Citu vine in Camera Deputatilor pentru explicatii privind bugetul, la solicitarea PSD

Premierul Florin Citu participa luni in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, la solicitarea grupului parlamentar al PSD.

Florin Citu anunta reforme si investitii pentru 2021: Reforma in tot aparatul public si in companiile de stat. Reforma sistemului de pensii. Reforma sistemului de salarizare. Reforma ANAF

Premierul Florin Citu a anuntat un an de reforme si investitii in Romania. Citu a explicat ca urmeaza o perioada de reforme in tot aparatul public, in sistemul de pensii, in cadrul companiilor de stat, dar.

Florin Citu, lovitura dura pentru clientela lui Ludovic Orban

O noua reforma anuntata de Florin Citu ar putea lovi in interesele tuturor partidelor, dar mai ales in cele liberalilor si ale apropiatilor lui Ludovic Orban. Prim-ministrul ar vrea sa reduca locurile din Consiliile de Administratie ale companiilor si societatilor de stat, precum si indemnizatiile. Unii dintre membrii de acum sunt chiar consilieri ai sefului PNL.

FLORIN CITU, DESPRE REMANIERE: Eu respect Constitutia si in Constitutie se spune foarte clar cum se face o remaniere

Premierul Florin Citu a declarat, chestionat despre afirmatiile lui Dan Barna si daca prim-ministrul are dreptul exclusiv de a remania membri ai Guvernului, ca respecta Legea fundamentala, iar in Constitutie scrie foarte clar cum se face remanierea.

FLORIN CITU: Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru a corecta mai multe acte normative care nu puteau fi aplicate

Premierul Florin Citu a afirmat ca Guvernul a adoptat miercuri o ordonanta de urgenta care a corectat mai multe acte normative a caror aplicare nu putea fi facuta din cauza unor interpretari dificile. El a adaugat ca existau tari prevazute intr-o anexa cu care nu puteau fi facute tranzactii, iar aceste chestiuni de ordin administrativ au fost remediate prin OUG, transmite News. ro.

Cati bani primesc consilierii lui Florin Citu. Salariile sunt foarte mari

Cati bani primesc consilierii lui Florin Citu. O reactie incredibila a Secretariatului General al Guvernului SGG), pe tema consilierilor premierului Florin Citu. Cati bani primesc consilierii lui Florin Citu Astfel, intr-un raspuns pentru Antena 3, Secretariatul General al Guvernului a spus ca nu poate sa faca publice identitatea celor patru consilieri ai prim-ministrului, intrucat aceste .

FLORIN CITU: Amendamentele PSD la buget duc deficitul la 13% din PIB

Citu: Nu putem depasi deficitul de 7,16% din PIB Amendamentele pe care PSD intentioneaza sa le depuna la proiectul legii bugetului de stat ar duce deficitul bugetar la 13% din PIB, a declarat, ieri, premierul Florin Citu. Acesta a precizat ca sursa de finantare pentru masurile propuse de PSD este contributia Romaniei la Uniunea Europeana. Deficitul bugetar reprezinta diferenta dintre veniturile efective ale bugetului si cheltuielile angajate de stat intr-un an calendaristic, adica sumele ce trebuie imprumutate din piete.

Mesajul premierului Florin Citu pentru sindicalisti si bugetari: Anul acesta nu e dat nimeni afara, toata lumea isi primeste sporurile si salariile (VIDEO)

Anul acesta nu vor avea loc disponibilizari in sectorul public, angajatii la stat isi vor primi salariile si sporurile, este mesajul premierului Florin Citu pentru sindicalistii care anunta prelungirea.

Florin Citu, deranjat de liderii de sindicate: Cum se intampla ca sunt aceiasi de 30 ani?

Premierul Florin Citu considera nedrepte cerintele sindicalistilor si le aduce aminte ca anul trecut bugetarii au beneficiat de masuri pentru atenuarea socului generat de criza pandemiei. in acelasi timp, Citu s-a aratat derajat de longevitatea in functii a liderilor de sindicat, intr-o conferinta sustinuta joi in fata Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )