Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, despre buget: Estimam un deficit de 7,16%. Cei de la Comisia Europeana nu sunt foarte fericiti. Vom reveni sub 3% abia in 2024

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, despre buget: Estimam un deficit de 7,16%. Cei de la Comisia Europeana nu sunt foarte fericiti. Vom reveni sub 3% abia in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca bugetul pentru 2021 va fi pus in dezbatere publica miercuri seara sau joi dimineata. El a declarat ca in acest an vom inregistra un deficit de 7,16%, cu care Comisia Europeana nu este foarte fericita, motiv pentru care Guvernul vine cu un program pe patru ani pentru a reveni la un deficit sub 3%. continuă pe Adevărul

Florin Citu, despre gratuitatea calatoriilor cu trenul pentru studenti: Se modifica si se revine la 50%. Eu nu vad un capat de tara

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de guvern, despre reducerea de 50% a studentilorla calatoriile cu trenul. Acesta a precizat caRomania trebuie sa urmeze exemplul.

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

Florin Citu, despre introducerea cazurilor de COVID-19 din focare in formula de calcul a incidentei: Se va aplica peste 14 zile. Nu va afecta foarte mult. Este doar o modificare pur statistica (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca schimbarea formulei de calcul a incidenteu cazurilor de coronavirus din localitati, in sensul includerii si cazurilor din focare, se va aplica abia dupa 14 zile, pentru a.

FLORIN CITU: Cand ai un deficit de 7% nu ai austeritate bugetara

Premierul Florin Citu a anuntat astazi, la finalul sedintei de guvern, ca proiectul de buget pe 2021 urmeaza sa fie pus in dezbatere publica in cursul zilei de azi sau cel tarziu maine dimineata.

Florin Citu: Revenirea deficitului la 3% se va face in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca pentru acest an va fi estimat un deficit de 7,1%. Deficitul ar urma sa revina la sub 3% in anul 2024. Cresterea economica este estimata pentru 2021 la 4,3%, de .

Florin Citu: Vom creste punctul de pensie de la 1 ianuarie 2022. Anul acesta, punctul de pensie este 1.442 de lei (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, despre Ordonanta de Urgenta care prevede o reducere a cheltuielilor structurale. Aceasta OUG prevede o crestere a punctului de pensie de.

Citu, despre reducerea cheltuielilor bugetare: Sa lasam ipocrizia si sa ne dam seama ca asa nu se mai poate. Vorbim de cheltuieli care au fost crescute din pix in ultimii patru ani

Guvernul a discutat, in sedinta de miercuri, prima forma a OUG care prevede unele masuri pentru reducerea cheltuielilor bugetare, documentul fiind in procesul de avizare. Premierul Florin Citu a afirmat ca trebuie luate masuri, pentru ca asa nu se mai poate. Vorbim de cheltuieli care nu pot fi sustinute de aceasta economie, cheltuieli care au fost crescute din pix in ultimii patru ani de zile, a afirmat premierul.

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

Florin Citu: Nu vom creste taxele Nu vor fi afectati cetatenii si nu vor fi afectate companiile private (VIDEO)

Florin Citu da asigurari ca nu vor creste taxele in Romania, iar astfel, cetatenii si companiile private nu vor fi afectate. Mai mult decat atat, el a declarat ca este un an in care tara este in.

Florin Citu anunta concedieri: Sunt companii cu pierderi

Florin Citu a declarat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca in companiile de stat urmeaza o reforma care ar putea duce si la concedieri si asta pentru ca unele au pierderi. Premierul a precizat ca sporurile si indemnizatia de hrana nu vor fi taiate prin OUG, ci se va merge in Parlament.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )