Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Marirea pensiilor cu 8% era in programul electoral, nu in cel de guvernare

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Marirea pensiilor cu 8% era in programul electoral, nu in cel de guvernare

Premierul Florin Citu a declarat in conferinta de presa organizata miercuri, pe tema bugetului, ca promisiunea de majorare a pensiilor cu 8% facea parte din programul electoral, nu din programul de guvernare, argumentand ca pensiile sunt oricum mai mari decat anul trecut. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Pensiile cresc de la 1 ianuarie 2022

Florin Citu a anuntat, miercuri, ca punctul de pensie va creste abia la 1 ianuarie 2022, si nu in septembrie 2021 cum era prevazut initial.

Cursa aeriana care urma sa aduca in Romania a opta transa de vaccin Pfizer, anulata din cauza vremii din Germania Ce spune Florin Citu

A opta transa de vaccin PfizerBioNTech nu a mai ajuns in Romania luni dimineata, asa cum era programat, pentru ca zborul a fost anulat din cauza vremii nefavorabile din Germania. Premierul Florin Citu spune ca se cauta o solutie si ca dozele care ar fi urmat sa fie aduse erau pentru rapel, ceea ce inseamna ca nu va fi reprogramat nimeni.

FLORIN CITU: Ajutorul acordat Republicii Moldova, in prima faza - echipamente de protectie medicala

Ajutorul umanitar extern de urgenta acordat de Guvern cu titlu gratuit Republicii Moldova in efortul de combatere a pandemiei COVID-19 va consta, in prima faza, in echipamente de protectie medicala in suma de aproape 11 milioane de lei, transportul urmand a fi efectuat de reprezentanti ai IGSU in perioada 11 - 13 februarie, a informat, miercuri, premierul Florin Citu, conform Agerpres.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

FLORIN CITU: Cand ai un deficit de 7% nu ai austeritate bugetara

Premierul Florin Citu a anuntat astazi, la finalul sedintei de guvern, ca proiectul de buget pe 2021 urmeaza sa fie pus in dezbatere publica in cursul zilei de azi sau cel tarziu maine dimineata.

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Bugetul, misiune imposibila. in 2020, doar 45% din deficit a fost cauzat de masurile de combatere a pandemiei * Sporurile primite de bugetari vor fi legate de performante, spune premierul Bugetul pentru anul acesta va fi pus in dezbatere publica pana miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat ieri premierul Florin Citu. Acesta a afirmat ca deficitul bugetar pe care se fundamenteaza bugetul este de 7% - 7,1% din PIB. Deficitul Romaniei se preconizeaza a fi cel mai ridicat din regiunea Europei Centrale si de Est, insa Ministerul Finantelor a asigurat deja o buna parte din finantare.

FLORIN CITU: Suntem foarte atenti sa vedem cum evolueaza situatia; depinde de noi toti sa avem un an scolar fara probleme

Premierul Florin Citu a declarat, luni, in contextul reluarii cursurilor in format fizic, ca autoritatile monitorizeaza situati si ca depinde de noi toti sa avem un an scolar fara probleme, potrivit News.

Florin Citu: Inginerul de la Administratia de Apa Prut-Barlad nu a fost dat afara; postul a fost desfiintat anul trecut

Premierul Florin Citu a declarat ca, din datele la rece, inginerul de la Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad care a semnalat angajarea unei tinere fara experienta la institutia respectiva nu a fost dat afara, ci postul sau a fost desfiintat anul trecut, prin reorganizare, iar acesta a refuzat un alt post care i s-a propus.

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )