Libnet.ro
UNICEF

09:00

Florin Citu: Sporurile s-au dublat in ultimii 4 ani. Suma cu cheltuielile de personal a fost de 110 miliarde lei

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Sporurile s-au dublat in ultimii 4 ani. Suma cu cheltuielile de personal a fost de 110 miliarde lei

Sporurile s-au dublat in ultimii 4 ani, iar suma cu cheltuielile de personal a fost de 110 miliarde lei, dintre care 27 de miliarde au fost pentru sporuri, a anuntat premierul Florin Citu finalul sedintei de Guvern. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Cheltuielile de personal la stat s-au dublat in ultimii 4 ani. ii intreb pe romani daca simt ca s-a dublat si performanta (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat joi, la finalul sedintei de Guvern, ca, in perioada 2016 - 2020, cheltuielile cu personalul de la stat s-au dublat. Eu doar ii intreb pe romani daca au simtit ca.

Florin Citu: Raman doar sporurile legate de performanta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, luni, inainte de sedinta PNL, ca isi doreste sa ramana doar sporurile legate de performanta, mentionand ca in ultimii doi ani, cheltuielile cu salariile s-.

FLORIN CITU: Este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca este nevoie de o reanalizare a Legii salarizarii, astfel incat sporurile sa fie legate de performanta.

FLORIN CITU: Multi oameni in spatiul public nu stiu sa citeasca un buget ori vor doar scandal

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca bugetul alocat Ministerului Sanatatii pentru acest an este mai mare ca in ultimii doi ani si a afirmat ca sunt multi oameni in spatiul public care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca doar scandal.

Florin Citu: Deficitul ramane la 7,16% Bugetele care au distrus Romania intre 2017 si 2019 au primit avize pozitive de la CES, iar acesta, nu. Trebuie sa facem reforma din temelii (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a precizat ca tinta de deficit bugetar ramane la 7,16% si a explicat ca, fata de varianta initiala, proiectul de buget pentru anul 2021 ar putea suferi modificari in.

Florin Citu: Voi propune luni in coalitie ca functiile de conducere din administratia publica sa fie pe mandat, cel mult 6 ani

Florin Citu a anuntat ca va propune luni in cadrul Coalitiei de guvernare ca in administratia publica locala si centrala functiile de director general, secretar general, secretar general adjunct sa fie pe mandat de maxim sase ani, la fiecare trei ani cu reinnoirea mandatului.

Florin Citu: Voi propune luni in coalitie ca in administratie anumite functii sa fie pe mandat de maxim 6 ani, cu evaluare la 3 ani. Vreau sa facem si rotatie, dupa doua mandate sa te muti in alt departament

Premierul Florin Citu a declarat, joi seara, ca luni va propune in coalitie ca anumite functii din administratia publica locala si centrala sa fie pe mandat de maxim 6 ani, cu evaluare la 3 ani. De.

Florin Citu: Voi propune ca functiile de conducere din administratia publica sa fie pe mandat, cel mult 6 ani

Premierul Florin Citu spune ca va propune luni partenerilor din coalitia de guvernare ca functiile de conducere sa fie pe mandat, iar functionarii sa treaca la alt departament, prin rotatie, dupa doua mandate.

Florin Citu, despre posibila lege a vaccinarii obligatorii: Este in Parlament de trei ani de zile. Nu are nicio legatura cu camapania de vaccinare pe care o avem acum (VIDEO)

Premierul Florin Citu a fost intrebat luni despre un document al Guvernului, ce se afla in Parlament, care ar putea obliga populatia sa se vaccineze. Prim-ministrul afirma ca documentul de la Ministerul.

Florin Citu: Aceasta este cea mai rapida revenire a economiei din istorie

Performanta economiei romanesti spulbera estimarile apocaliptice din 2020, a scris ieri, pe Facebook, premierul Florin Citu. Acesta a spus ca aceasta este cea mai rapida revenire a economiei noastre din istorie si ca anul 2021 va fi anul reformelor si al investitiilor pentru a corecta 30 de ani de amanari si populism.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )