Libnet.ro
UNICEF

09:15

Guvernul adopta ordonantele de urgenta privind programul Noua casa si IMM Leasing

Hotnews Hotnews,
 Guvernul adopta ordonantele de urgenta privind programul Noua casa si IMM Leasing

Executivul ar urma sa adopte, in sfarsit, proiectele de Ordonanta de Urgenta privind programul Noua Casa si programul IMM Leasing. Acestea au mai fost discutate de Guvern, insa astazi ar urma sa fie aprobate, dupa cum a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de miercuri. Acesta a spus ca obiectivul principal al sedintei de astazi este adoptare actelor normative necesare pentru implementarea programului de relansare economica. continuă pe Hotnews

Guvernul aproba programul Noua Casa, in ciuda avertismentelor ca scumpeste locuintele

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de miercuri, de la ora 17. 00, proiectul privind programul Noua Casa, prin care se majoreaza plafonul pentru credite de la 70. 000 de euro la 140. 000 de euro. Economistii au avertizat in mod repetat ca modificarile vor scumpi locuintele.

Programul Noua Casa: cat va fi plafonul si ce avans se va cere pentru locuintele noi

Asa cum va anuntam zilele trecute, Guvernul anunta pe ordinea de zi ordonanta de urgenta prin care sa fie modificate conditiile acordarii creditelor din partea statului, marindus-se astfel plafonul pana la 140. 000 de euro, cu alte cuvinte o dublare a plafonului de creditare. Programul Noua Casa: cat va fi plafonul si ce avans se va .

Schimbare majora in programul Noua Casa. Cine sunt, de fapt, beneficiarii

Noi schimbari la programul Noua Casa. in forma actuala propusa de Guvern, acesta permite garantarea cu 80% a creditelor ipotecare contractate de persoane cu venituri lunare de 2. 500 de euro net, fapt ce va conduce la cresterea preturilor pe piata imobiliara, si va pune sub semnul intrebarii evolutia creditului ipotecar. Cine sunt, de fapt, beneficiarii .

Noi conditii pentru avansul la programul Noua casa. Ce spun specialistii din domeniul imobiliar

Programul Noua casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima casa, nu pare atat de ofertant cum se spunea initial. Pentru a achizitiona o locuinta e nevoie de un avans de cel putin 15%, a anuntat Florin Citu.

Programul Noua casa, in sedinta de Guvern de miercuri. Proiectul de OUG prevede credite de pana la 140.000 de euro, cu un avans cuprins intre 5 si 15%

Guvernul Orban se reuneste in sedinta, miercuri, iar pe ordinea de zi figureaza si un proiect cu masuri pentru implementarea programului Noua casa. Initiativa va fi destinata celor care nu detin o.

Programul Noua Casa, o capcana pentru restul vietii: ce zic expertii

In teorie, statul roman te ajuta sa-ti cumperi o locuinta in rate prin intermediul programului Noua Casa, fostul Prima Casa. in practica, te ajuta sa te inhami la o cheltuiala pe.

Noua Casa 2020. Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a accesa creditul garantat de stat

Programul Prima Casa se modifica din nou. Se va numi Noua Casa si va permite celor care il acceseaza sa ia imprumuturi mai mari , de pana la 100. 000 de euro. Propunerea de modificare a programului Prima Casa.

Noua casa, modificata: Avans de 5 sau 15% si plafon de 70.000 euro sau 140.000 euro, in functie de client

Guvernul are pe ordinea de zi de miercuri un proiect nou de modificare a programului O familie, o casa, fosta Prima casa. Denumit Noua casa, fata de variantele discutate in ultimele saptamani, acesta ofera doua optiuni, in functie de client.

Partidul Ecologist Roman critica modificarile facute de actualul Guvern la Programul Prima Casa. Marius Necula: Programul trebuie dedicat celor fara posibilitati mari financiare

Partidul Ecologist Roman PER) nu este de acord cu modificarile facute de actualul Guvern la Programul Prima Casa. Mai exact, PERcritica avansul de 15%, asa cum este prevazut in noile reglementarise.

ANALIZA EULER HERMES: Noua Casa va stimula dezvoltarea sectorului rezidential, dar ar putea alimenta cresterea preturilor

Inlocuirea programului Prima Casa cu Noua Casa, insotit de o crestere substantiala a plafonului de garantare, va stimula dezvoltarea segmentului rezidential si dupa 2020, dar ar putea alimenta si o inflatie consistenta a preturilor apartamentelor, arata o analiza realizata de Euler Hermes, transmisa ieri Redactiei. Analistii evidentiaza ca sectorul constructiilor din Romania a performat peste asteptari in primele cinci luni ale anului, din perspectiva cererii, iar asta inseamna un impact la nivel de sector mai slab comparativ cu sectorul european unde insolventele se vor inmulti treptat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )