Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a adoptat bugetul pentru 2021. Bugetele Sanatatii si Transporturilor, suplimentate VIDEO

Adevărul Adevărul,
Guvernul a adoptat bugetul pentru 2021. Bugetele Sanatatii si Transporturilor, suplimentate VIDEO

Premierul Florin Citu a anuntat, vineri seara, dupa sedinta de Guvern, ca a fost adoptat bugetul pentru anul 2021, iar documentul va merge pentru aprobare in Parlament. Citu a precizat ca nu au fost facute modificari importante fata de proiectul anuntat anterior. continuă pe Adevărul

Coalitia de guvernare formata din PNL, USR-PLUS si UDMR se intalneste in sedinta. Bugetul de stat pentru 2021, pe ordinea de zi (VIDEO)

O noua sedinta a coalitiei de guvernare are loc marti, pe tema bugetului de stat pentru 2021. Este cea de-a treia intalnire a coalitiei de guvernare pe aceasta tema, dupa cea de ieri din Parlament si cea de.

Business report Cumparaturi de Millennials. Ce inseamna rapel? Curg acuzatiile la Apele Romane. Cum se mai poate salva CFR Marfa. Lumea - intre vechea si noua normalitate. Analistii redevin optimisti pentru 2021

Cumparaturi de Millennials * Curg acuzatiile la Apele Romane: Angajati ai companiei, muncitori la ferma lui Costel Alexe * Ce inseamna rapel? Sensul medical al cuvantului si definitiile sub care se gaseste in dictionar * Papa Francisc a introdus reduceri si pedepse alternative in Codul Penal al Vaticanului * Cum se mai poate salva CFR Marfa? Soarta companiei, intre privatizare, concedieri si fiare vechi * Adrian Vasilescu, BNR: Lumea - intre vechea si noua normalitate * Ordin MADR: Terenurile cultivate cu nutreturi pentru animale scutite de impozit * Dragos Anastasiu vrea ca voucherele de vacanta sa fie date celor cu venituri mici, pentru extrasezon * Speranta revenirii in V se intoarce * Angajatii Consiliului Concurentei nu vor primi indemnizatiile de performanta pentru 2020 * Analistii devin optimisti pentru 2021.

Horoscop bani pentru 2021. Zodiile care vor castiga mai mult decat si-au imaginat

Specialistii aduc noi previziuni despre zodii pentru perioada ce urmeaza. Saturn urmeaza sa fie stationat in Capricorn pe parcursul anului, urmand ca in septembrie sa se intoarca retrograd, dupa ce in aprilie Varsatorul e in vizorul astrelor din nou. Horoscop pentru bani 2021. Care sunt zodiile care au noroc in acest sector? Berbec inceputul .

Guvernul a taiat circa 89% din banii alocati Bisericii pentru 2021

Guvernul a redus drastic bugetul alocat anul acesta pentru construirea si restaurarea lacasurilor de cult, cu aproape 89% fata de 2020. Secretariatul General al Guvernului va oferi bani Bisericii prin trei programe in 2021, iar suma cumulata ajunge la putin peste 760 de milioane de lei, potrivit Digi24.

Marcel Ciolacu, dupa ce bugetul pentru 2021 prezinta sume mai mici pentru biserica: Vor sa distruga tot ce are legatura cu credinta acestui neam!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj dur pentru actuala Guvernare dupa ce bugetul propus pentru anul 2021 arata ca suma alocata pentru sustinerea cultelor religioase, in acest an, va fi de numai 28 milioane lei, cu aproape 89% mai putin decat executia preliminata pe anul trecut cand finantarea acordata de stat in acest scop a fost de 249 milioane de lei.

SORIN GRINDEANU: Consiliul Fiscal demonteaza bugetul pe 2021

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a precizat ca bugetul pentru acest an este demontat de Consiliul Fiscal deoarece constructia bugetara are la baza o minciuna si anume se propune ajustarea puternica a cererii, deci a consumului, dar se estimeaza iluzoriu crestere economica.

Bugetul BOR pentru 2021 a fost redus drastic de Guvern

In 2021, bisericile vor avea un buget mult mai mic fata de anul trecut, redus cu aproape 89% fata de anul precedent. in acest an, Secretariatul General al Guvernului SGG) va oferi BOR sume prin intermediul.

Consiliul Fiscal: Tinta de deficit asumata de actualul guvern pentru 2021 este plauzibila

Tinta de deficit bugetar asumata de Guvernul Romaniei, de 7,16% din PIB pentru anul 2021 este plauzibila considera Consiliul Fiscal, intr-o analiza privind Legea bugetului de stat, Legea bugetului de asigurari so.

Premierul Florin Citu: Guvernul a adoptat bugetul pentru acest an

Premierul Florin Citu a, sustinut, vineri seara, un briefing de presa la finalul sedintei de guvern, ocazie cu care a prezentat deciziile luate de Executiv. Cea mai importanta a fost adoptarea bugetului pentru anul 2021. La inceputul briefingului de presa, premierul a spus ca.

VIDEO Guvernul a aprobat bugetul Florin Citu crede ca nu vor fi depuse amendamente in Parlament de catre PNL si USR - PLUS

Guvernul a aprobat vineri proiectul bugetului pentru anul 2021, urmand ca proiectul sa mearga in Parlament, pentru dezbateri. S-ar putea sa ajunga in Parlament in acest week-end, a spus premierul Florin Citu. Acesta a precizat ca au fost aprobate legea bugetului de stat pe 2021, legea plafoanelor cu indicatorii pe 2021, legea bugetului asigurarilor de stat pe 2021 si strategia fiscal-bugetara si proiectia pe 2022-2024.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )