Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban: Nu avem posibilitatea sa dublam alocatiile. O sa gandim un mecanism de crestere a alocatiilor pentru copii. in doua saptamani vom solutiona aceasta problema (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu avem posibilitatea sa dublam alocatiile. O sa gandim un mecanism de crestere a alocatiilor pentru copii. in doua saptamani vom solutiona aceasta problema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca Guvernul nu are posibilitatea acum sa dublezealocatiile pentru copii si a promis ca, in doua saptamani Executivul va veni cu un mecanism de solutionare. continuă pe B1

VIDEO Ludovic Orban: Nu avem posibilitatea sa dublam alocatiile pentru copii O sa gandim un mecanism de majorare intr-o perioada de timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca Guvernul nu are posibilitatea de a dubla alocatiile, dupa decizia Curtii Constitutionale, dar va gandi un mecanism de majorare a acestora intr-o perioada de timp, fara a preciza insa despre ce interval este vorba.

Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor

In lipsa legii care sa reglementeze izolarea si carantina, Ludovic Orban apeleaza la latura emotionala si ii roaga pe cei care au fost infectati cu coronavirus sa stea in spitale macar cinci zile. Vezi un pic mai jos apelul premierului catre populatie. Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor infectati cu coronavirus .

LUDOVIC ORBAN: Izolarea unei persoane bolnave este o masura care pazeste restul societatii

Premierul Ludovic Orban sustine ca plenul Senatului ar putea adopta azi proiectul legii privind carantinarea si izolarea in timpul epidemiei. in urma discutiilor cu presedintele Senatului - Robert Cazanciuc, Ludovic Orban a declarat:.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, pe nume Ludovic Orban, a fost huiduit in aceasta dimineata de catre protestatarii adunati in fata sediului partidului, nemultumiti fiind de legea privin carantinarea si izolarea individuala. Ludovic Orban, huiduit de protestatari Astfel, protestatarii au strigat sloganuri, in timp ce premierul anunta ca liberalii si-au stabilit candidatii la alegerile locale din majoritatea judetelor, .

LUDOVIC ORBAN: Sectia modulara din curtea Spitalului Elias ar putea fi folosita pentru gestionarea cazurilor covid

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca sectia modulara, construita din donatii de Asociatia Daruieste Viata, in curtea Spitalului Elias din Capitala, ar putea fi folosita pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa mai impunem nicio masura cu efect negativ asupra economiei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu doreste sa mai impuna nicio restrictie in contextul pandemiei, nicio masura cu efect negativ asupra economiei, dar acest lucru depinde de respectarea regulilor.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa discutam de amanarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca o decizie privind organizarea sau amanarea alegerilor locale nu tine exclusiv de Executiv sau de PNL, insa sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica.

LUDOVIC ORBAN: Alegerile organizate in alte tari nu au avut impact negativ asupra sanatatii

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la desfasurarea alegerilor locale pe 27 septembrie, in aceasta perioada cand cresc cazurile de infectare cu noul coronavirus, ca au fost si alte state care au organizat alegeri, cum ar fi Polonia si Croatia si nu au rezultat efecte negative asupra sanatatii.

LUDOVIC ORBAN: E important sa ne asiguram ca orice posibil purtator de virus respecta masurile de izolare

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, dupa videoconferinta cu prefectii, ca a cerut concentrare, mobilizare si responsabilitate. E important sa ne asiguram ca orice posibil purtator de virus respecta masurile de izolare, e tratat medical si nu pune in pericol sanatatea celorlalti.

Ludovic Orban compara USR cu FSN: Vand slogane! Sunt populisti, pun stampile, manipuleaza

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni duri USR, partenerul pe care ar trebui sa guverneze dupa alegerile parlamentare programate in iarna. Orban a comparat USR cu FSN.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )