Libnet.ro
UNICEF

10:46

LUDOVIC ORBAN: Planul de rezilienta si recuperare, necesar pentru finantarea prin programul Next Generation EU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Planul de rezilienta si recuperare, necesar pentru finantarea prin programul Next Generation EU

Guvernul trebuie sa accelereze procedurile pentru pregatirea Acordului de parteneriat, privitor la bugetul Uniunii Europene 2021-2027, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, dupa ce Consiliul European a aprobat cadrul financiar multianual 2012-2027. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus.

Ludovic Orban, promisiuni fara precedent: Klaus Iohannis ne-a adus fonduri la care nici n-am visat. Ce se intampla cu fondurile europene

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca este nevoie de o mobilizare la maximum, pentru a putea beneficia de intreaga suma de 80 de miliarde de euro, fonduri europene. Orban le-a cerut tuturor ministrilor implicare pentru stabilirea programelor prioritare pana la 31 iunie.

Legea privind carantina intra in vigoare. Ludovic Orban stabileste cu ministrii, prefectii si sefii DSP masurile concrete

Legea privind carantina intra in vigoare, marti, la trei zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial. Pentru adopta actele administrative si normative necesare pentru punerea in aplicarte a masurilor cuprinse in lege, premierul Ludovic Orban are intalniri cu ministrii de resort, dar si cu toti prefectii si toti directorii Directiilor de Sanatate Publica din tara.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )