Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Deficitul bugetar este ingrijorator, ne indeamna la foarte multa prudenta

Adevărul Adevărul,
Orban: Deficitul bugetar este ingrijorator, ne indeamna la foarte multa prudenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca deficitul bugetar este unul ingrijorator si a punctat ca este nevoie de prudenta in ceea ce priveste orice crestere a cheltuielilor, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Deficitul bugetar este unul ingrijorator

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca deficitul bugetar este unul ingrijorator si a punctat ca este nevoie de prudenta in ceea ce priveste orice crestere a cheltuielilor, conform Agerpres.

Florin Citu: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil (VIDEO)

Ministerul Finantelor a publicat, marti, cifrele executiei bugetare, din care reiese ca deficitul bugetarinregistrat dupa primele sase luni ale acestui an a crescut la 4,17% din Produsul Intern Brut,.

Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil

Ministrul finantelor, Florin Citu, a afirmat, marti seara, ca, avand n vedere contextul economic, deficitul bugetar prezentat de Ministerul de finante este rezonabil.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI FATA DE PERIOADA SIMILARA DIN 2019 Deficitul bugetar s-a adancit la 4,17% din PIB, de la 1,94%

Deficitul bugetar s-a adancit la 4,17% din PIB 45,17 miliarde lei), in primele sase luni ale acestui an, fata de 1,94% cat a fost in aceeasi perioada din 2019. Deficitul public a crescut in iunie cu 6,33 miliarde de lei, jumatate fata de cel din luna mai si cel mai mic de cand a inceput pandemia. Deficitul mare vine practic pe fondul masurilor de contracarare a crizei Covid-19.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI FATA DE PERIOADA SIMILARA DIN 2019 Deficitul bugetar s-a adancit la 4,17% din PIB, de la 1,94%

Deficitul bugetar s-a adancit la 4,17% din PIB 45,17 miliarde lei), in primele sase luni ale acestui an, fata de 1,94% cat a fost in aceeasi perioada din 2019, cand oricum deficiul se dublase comparativ cu intervalul ianuarie-iunie din anul precedent.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )