Libnet.ro
UNICEF

23:30

Orban, despre majorarea pensiilor: Este prematura orice declaratie pe tema asta. Ce pot sa va spun e ca vor creste

Adevărul Adevărul,
Orban, despre majorarea pensiilor: Este prematura orice declaratie pe tema asta. Ce pot sa va spun e ca vor creste

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Titu, ca este prematura orice declaratie pe tema cresterii pensiilor si ca o decizie privind acest subiect va fi luata dupa realizarea raportului privind starea economiei, dar si dupa prezentarea prognozei economice pentru urmatoarea perioada de timp. Premierul a dat asigurari ca pensiile vor creste si a acuzat PSD ca traieste intr-o lume paralela. continuă pe Adevărul

Orban, despre cresterea pensiilor: Este prematura orice declaratie pe tema asta. Ce pot sa va spun e ca pensiile vor creste

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Titu, ca este prematura orice declaratie pe tema cresterii pensiilor si ca o decizie privind acest subiect va fi luata dupa realizarea raportului privind starea economiei, dar si dupa prezentarea prognozei economice pentru urmatoarea perioada de timp. Premierul a dat asigurari ca pensiile vor creste si a acuzat PSD ca traieste intr-o lume paralela.

Florin Citu: Majorarea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate bugetului pentru urmatorii doi ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu a afirmat ca propunerea de majorare a pensiilorcreeaza probleme de sustenabilitate pentru bugetul urmatorilor doi ani. Opinia este sustinuta de institutiile financiare internationale si de agentiile de rating care au aratat ca majorarea pensiilor reprezinta un risc major pentru economia Romaniei.

VIDEO. Ludovic Orban, o noua declaratie despre cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a reiterat, joi, faptul ca pensiile vor creste, dar o decizie in acest sens .

Majorarea pensiilor, sub semnul intrebarii: consecintele dezastruoase asupra economiei, explicate de Citu

In teorie, o lege adoptata in Parlamentul Romaniei confirma faptul ca pensionarii vor avea parte de o crestere semnificativa a veniturilor in aceasta toamna. Realitatea nu este insa.

Dan Barna, despre Legea pensiilor speciale propusa de PNL: Se reia un traseu deja parcurs. Pe scurt, PNL vrea o amanare

Liderul USR Dan Barna critica pe pagina sa de Facebook noua Lege a pensiilor speciale propusa de PNL sustinand ca, in realitate nu se intampla altceva decat sa se reia un traseu Parlamentar deja parcurs, fapt care denoota, in opinia sa, ca PNL doreste sa traga de timp si sa amane o rezolvare a situatiei.

Orban, despre misiunea militarilor romani in SUA: Are obiectivul de a vedea cum actioneaza echipele medicale din SUA in lupta impotriva Covid-19 VIDEO

Premierul Ludovic Orban, prezent luni la ceremonia de plecare in SUA a 15 militari romani care vor spijini autoritatile statului Alabama in lupta cu noul coronavirus, a declarat ca este o misiune care are pe de o parte obiectivul de a fi alaturi de medicii din SUA, dar si de a vedea foarte clar cum actioneaza echipele medicale din SUA in lupta impotriva Covid.

Orban, despre fondul UE prin care Romania primeste 33 de miliarde de euro: Un program fundamental, care va avea efecte extrem de benefice

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca fondul de relansare economica de 750 de miliarde de euro propus de Comisia Europeana este un program fundamental, care va avea efecte extrem de benefice pentru economiile europene, pentru nivelul de trai, pentru nivelul de ocupare al manii de lucru din fiecare tara.

Orban, despre autostrada Lugoj-Deva: Pentru magarii nu plateste nimeni? A fost un aranjament intre CNAIR si constructor

Premierul Ludovic Orban a spus in sedinta de Guvern de miercuri dimineata ca trebuie sesizat Parchetul cu privire la neregulile de la lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )