Libnet.ro
UNICEF

12:01

Orban: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Adevărul Adevărul,
Orban: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a declarat , ieri, premierul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban.

Nu vor creste impozitele in Romania, dupa criza provocata de COVID-19. Premierul Orban da asigurari

Ludovic Orban da asigurari romanilor ca Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila.

Ludovic Orban: Pensiile si alocatiile vor fi marite atat cat va permite economia. Nu vom creste impozitele. PSD promoveaza aberatii Ce se intampla cu pensiile speciale

Ludovic Orban a declarat, sambata, ca pensiile si alocatiile vor creste, dar doar cat va permite economia. Asta in conditiile in care, de la 1 septembrie, pensiile ar trebui sa fie majorate cu 40%, dupa cum.

Orban: Guvernul se reuneste saptamana viitoare pentru a pregati actele normative pentru perioada de dupa 1 iunie

Guvernul va avea urmatoarea sedinta miercuri sau joi, pe ordinea de zi fiind pregatirea actelor normative pentru perioada de dupa 1 iunie, a spus, duminica, premierul Ludovic Orban.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )