Libnet.ro
UNICEF

12:31

Orban: Programul Rabla va continua si in 2020. Cand ar putea incepe

Adevărul Adevărul,
Orban: Programul Rabla va continua si in 2020. Cand ar putea incepe

Premierul Ludovic Orban anunta ca Programul Rabla va continua in acest an pentru a incuraja producatorii autohtoni de automobile care asigura o mare parte din exporturile Romaniei. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020. Ce masini vor putea participa

Guvernul Orban a anuntat astazi ca deja arhicunoscutul Proiect Rabla va continua si in acest an. Conform informatiilor proiectul ar demara undeva in luna martie a acestui an. Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020 Dupa aprobarea bugetului pe acest an, Guvernul condus de Ludovic Orban a anuntat ca Programul Rabla va continua si .

Ludovic Orban: Programul Rabla va continua cel mai probabil in luna martie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Programul Rabla va continua in acest an. Acesta a adaugat ca va avea loc cel mai probabil in luna martie pentru a incuraja producatorii autohtoni de automobile care.

Cod Rutier 2020. Cand avem voie sa circulam cu masina pe linia de tramvai

Soferii trebuie sa fie cu mare bagare de seama cand vine vorba de circulatul cu masina pe linia de tramvai. Diversele episoade din trafic in care nu este respectata aceasta regula pot aduce cu sine contraventii rutiere serioase. Toti conducatorii de masini trebuie sa stie cand au voie sa aplice o asemenea manevra si cand .

Programul Rabla incepe in luna martie. Va fi valabil si pentru masini electrice

Editia din anul 2020 a programului Rabla va incepe in luna martie, a anuntat premierul Ludovic Orban.

PROGRAMUL RABLA. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

STRUCTURA ANULUI SCOLAR 2020 - 2021: Scoala incepe in 14 septembrie si se termina in 18 iunie

Anul scolar 2020 - 2021 incepe in 14 septembrie si se incheie in 18 iunie, fiecare semestru avand 17 saptamani, iar vacanta de primavara e fractionata pentru a include Pastele ortodox si pe cel catolic, conform proiectului de ordin de ministru privind structura anului scolar pentru 2020 - 2021, lansat, luni, in dezbatere publica de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )