Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rectificarea bugetara. Mai multi bani la Transporturi, Dezvoltare, Sanatate si Educatie

Adevărul Adevărul,
Rectificarea bugetara. Mai multi bani la Transporturi, Dezvoltare, Sanatate si Educatie

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca, cel mai probabil, la rectificarea bugetara care urmeaza sa aiba loc in aceasta luna vor fi alocate sume suplimentare ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii, Sanatatii si Educatiei, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Bulgaria are mai multi bani decat cheltuie. Cat a fost excedentul bugetar in primul trimestru

Busgaria are mai multi bani decat cheltuie, conform executiei sale bugetare pe primul trimestru, care indica un excedent bugetar semnificativ, conform Reuters, citat de Agerpres.

Miracol pentru Dacia. Este vorba despre multi bani la mijloc

De la 1 iulie, Luca de Meo este noul CEO al Grupului Renault. Acesta considera ca Dacia s-a dovedit a fi un miracol, dat fiind ca nimeni nu ar putea face atat de multi bani ca producator roman, la nivelul actual de piata al companiei. Noul sef Renault: Dacia este un miracol in aceasta saptamana, .

Facturi mai mici cu 24 la suta la intretinere pentru mii de bucuresteni. Cine va da mai putini bani

Cetatenii din Bucuresti, din Sectoarele 2 si 3, care nu au avut apa calda, vor primi facturi mai mici, a a nuntat Compania Municipala Termoenergetica. Facturi mai mici cu 24% la intretinere pentru mii de bucuresteni. Ce sectoare sunt vizate Facturile de plata la intretinere vor fi mai mici cu 16% 24%, in functie .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )