Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spania redeschide frontierele pentru turisti incepand din iulie

Adevărul Adevărul,
Spania redeschide frontierele pentru turisti incepand din iulie

Turistii straini vor putea merge in Spania incepand cu luna iulie, a anuntat, sambata, premierul spaniol Pedro Sanchez, potrivit El Pais. continuă pe Adevărul

Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie

Spania va redeschide granitele pentru turistii din afara tarii incepand cu luna iulie, potrivit unui anunt facut de premierul Pedro Sanchez, potrivit Reuters.

Spania va fi gata sa primeasca turisti straini din iulie. Ne vom asigura ca acestia sa nu fie expusi vreunui risc

Vesti bune pentru cei care aveau vacante planificate in Spania pentru vara aceasta. Prim-ministrul spaniol, Pedro Sanchez, a anuntat ca tara este gata sa primeasca turisti straini incepand cu luna iulie.

Serbia isi redeschide frontierele pentru toti strainii, fara restrictii

Frontierele Serbiei sunt deschise incepand de vineri pentru toti strainii, fara testare sau carantina, transmite dpa.

Coronavirus in lume: Ministrul francez al sanatatii cere revizuirea folosirii hidroxiclorochinei pentru tratarea pacientilor COVID-19 Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie

Numarul cazurilor de coronavirus in lume a depast, sambata dimineata, 5,36 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 a depasit pragul de 342. 000, in conditiile in care peste 2,1 milioane de persoane infectate cu Sars-Cov-2 au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worldometers. ---------------20:24 Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania20:05 Ministrul francez al sanatatii cere revizuirea folosirii hidroxiclorochinei pentru tratarea pacientilor COVID-1918:48 Coronavirus in Marea Britanie: Numarul mortilor ajunge la 36. Un copil de 12 ani, printre decedati18:06 Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim se redeschide duminica16:46 Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie16:05 Proteste in Spania impotriva masurilor de restrictie: Coloane de masini si motociclete strabat Madridul.

CORONAVIRUS. Spania reia turismul international din iulie: Datele raportate ofera azi un sentiment de siguranta

Spania, una dintre cele mai grav afectate tari din lume de epidemia de Covid-19, anunta reluarea turismului international din iulie. Guvernul de la Madrid da asigurari ca redeschiderea sectorului turismului se.

Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Marea Britanie va introduce masura carantinarii obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii, incepand cu 8 iunie.

Turistii romanii vor putea merge in Grecia incepand din 15 iunie

Autoritatile de la Atena au anuntat lista celor 19 tari care vor putea trimite turisti in Grecia din.

Italia pregateste pentru turisti sejurul Covid-19 Free. Venetia va fi deschisa din nou strainilor, dupa aproape 3 luni de carantina

Italia, cea mai afectata tara europeana de epidemia de Covid-19, relaxeaza restrictii si asteapta si primii turisti. Magazinele, saloanele de coafor, cafenelele si restaurantele au fost redeschise.

MAE organizeaza 7 zboruri pentru revenirea romanilor din Spania, Franta si Marea Britanie in tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, intre 21 si 24 mai, vor fi organizate sapte zboruri pentru cetatenii romani, care se afla in strainatate cu titlu temporar si au fost afectati de.

Coronavirus |Directorul Centrului pentru Controlul Bolilor din China admite ca toate criticile referitoare la gestionarea pandemiei de catre Beijing sunt de inteles

Directorul Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din China a afirmat ca intelege criticile care au fost aduse la adresa Beijing-ului referitoare la pandemia de coronavirus. insa, sustine ca toata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )