Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Orban, despre redeschiderea teraselor: Usor-usor revenim la normalitate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Orban, despre redeschiderea teraselor: Usor-usor revenim la normalitate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, intr-o conferinta de presa ulterioara vizitei facute in Sebes la una dintre fabricile care apartin de Daimler, cand si in ce conditii ar putea fi deschise terasele. continuă pe Adevărul

Tataru: Nu putem lasa ca intr-o pandemie sa gestionam politic criza. Despre redeschiderea teraselor: Orice aglomeratie mai mare inseamna si o reactivare a unor focare

Criza coronavirusului nu poate fi lasata sa fie gestionata politic, iar Guvernul va lua o decizie dupa ce forma finala a Legii privind starea de alerta va fi votata de Parlament, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. intrebat despre redeschiderea teraselor, asa cum prevede legea modificata de parlamentari, Tataru a spus ca orice aglomeratie inseamna si o reactivare a unor focare.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Ludovic Orban, despre masurile de repornire a economiei in contextul pandemiei de COVID-19: Primul pilon al reconstructiei este cel al investitiilor publice. Program de sustinere pentru companiile medii si mari, similiar cu IMM Invest (VIDEO)

Ludovic Orban, a prezentat, marti in cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, o serie de masuri pe care Guvernul le are in vedere pentru repornirea economiei, care a fost afectata in ultimele lu.

VIDEO Orban: 750.000 de romani cauta un loc de munca. Vom stimula angajarile si vom investi in infrastructura

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, lareuniunea Consiliului National Tripartit, ca 750. 000 de romani cauta un loc de munca, Guvernul intentionand sa stimuleze angajarile si sa investeasca in infrastructura.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )