Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor a retras de pe site proiectul care plafona pretul gazelor

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor a retras de pe site proiectul care plafona pretul gazelor

Ministerul Finantelor a retras de pe site-ul sau proiectul care prevedea o plafonare a pretului gazelor din productia pana in 2021. continuă pe Adevărul

UPDATE Finantele renunta la plafonarea pretului gazelor. Proiectul a fost retras de pe site-ul ministerului

Ministerul Finantelor a retras de pe site-ul sau proiectul care prevedea o plafonare a pretului gazelor din productia pana in 2021. Ministrul Eugen Teodorovici a confirmat ca renunta pe termen nedefinit la aceasta masura.

Ministerul Finantelor retrage de pe site proiectul privind plafonarea pretului la gaze

Proiectul de hotarare prin care Ministerul Finantelor intentiona sa plafoneze la 55 lei/Mwh pretul maxim de vanzare al gazelor naturale din productia interna a fost retras de pe site-ul institutiei.

Proiectul privind plafonarea pretului la gaze nu se mai gaseste pe site-ul Ministerului Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice MFP) pare ca a retras pe de site proiectul care prevedea reducerea si plafonarea pretului la gaze la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021.

Pensii speciale pentru vamesi. Proiectul tinut secret de ministerul Finantelor

Un proiect de lege care prevede pensii speciale pentru vamesi circula de 2-4 zile in deplin secret prin Ministerul Finantelor, atrage atentia fostul sef al Fiscului, Gelu Diaconu, care a si publicat acest document.

Ministerul Finantelor a atras 30 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 30 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 209,8 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de titluri de stat pe 158 de luni, la un randament mediu de 5,32% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate Agerpres.

Proiectul privind plafonarea pretului la gaze a fost retras de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Teodorovici: Vom discuta despre acest subiect cnd cu totii vom fi pregatiti

Ministerul Finantelor Publice MFP) a retras pe de site proiectul care prevedea reducerea si plafonarea pretului la gaze la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021. Decizia a fost confirmata de ministrul Teodorovici, care a precizat ca vom discuta despre acest subiect cand cu totii vom fi pregatiti.

Cum a initiat Ministerul Finantelor o masura specifica tarilor comuniste: Scaderea fortata a pretului la gaze si plafonarea lui pe mai multi ani NU sunt posibile ntr-un stat cu piata libera, membru al UE

Ministerul Finantelor a publicat pe site-ul sau un proiect de Hotarare de Guvern, elaborat in mare graba, cu doar doua articole, care prevede reducerea fortata a pretului gazelor la producatori si apoi plafonarea lui pana in iunie 2021. Practic, producatorii de gaze ar urma sa fie obligati sa reduca pretul pana la maxim 55 lei/MWh fata de 77,7 lei cat este acum in medie pe bursa, si sa mentina acest nivel timp de trei ani, indiferent de evolutiile de pe piata si cu riscul de a intra pe pierderi. Controlul preturilor de catre stat este o masura aplicata in tari precum Venezuela, care ignora principiile unei economii de piata si a liberei concurente. Ministerul Finantelor a elaborat proiectul privind instituirea controlului asupra pretului la doar doua zile dupa ce Darius Valcov a spus ca trebuie ieftinite gazele cu peste 20%. Vezi ciudateniile proiectului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )