Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pachetul de legi al senatorului Zamfir, declarat NEconstitutional

Hotnews Hotnews,
 Pachetul de legi al senatorului Zamfir, declarat NEconstitutional

Pachetul de legi al senatorului Daniel Zamfir si care a fost votat de plenul Camerei Deputatilor, a fost declarat neconstitutional de catre judecatorii CCR. Pachetul includea trei legi. Prima, prevede ca dobanda maxima la creditele ipotecare sa nu poata depasi de 2. 5 ori dobanda cheie a BNR care acum e de 2. 5%), iar cea pentru creditele de consum sa fie de maxim 18%. A doua era un fel de dare in plata pentru leasing iar al treilea proiect se referea la rascumpararea creantelor cesionate, limitata la cel mult dublul pretului cesiunii. Deciziile au fost luate miercuri cu unanimitate de voturi si au fost publicate de CCR. continuă pe Hotnews

Pachetul de legi al senatorului Zamfir, declarat Neconstitutional

Pachetul de legi al senatorului Daniel Zamfir si care a fost votat de plenul Camerei Deputatilor, a fost declarat neconstitutional de catre judecatorii CCR. Pachetul includea trei legi. Prima, prevede ca dobanda maxima la creditele ipotecare sa nu poata depasi de 2. 5 ori dobanda cheie a BNR care acum e de 2. 5%), iar cea pentru creditele de consum sa fie de maxim 18%. A doua era un fel de dare in plata pentru leasing iar al treilea proiect se referea la rascumpararea creantelor cesionate, limitata la cel mult dublul pretului cesiunii. Deciziile au fost luate miercuri cu unanimitate de voturi si au fost publicate de CCR.

Legile senatorului Zamfir, neconstitutionale

Pachetul de legi al senatorului Daniel Zamfir si care a fost votat de plenul Camerei Deputatilor, a fost declarat neconstitutional de catre judecatorii CCR.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )