Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cat s-au scumpit locuintele din Romania, fata de vecinii din UE

Adevărul Adevărul,
Cu cat s-au scumpit locuintele din Romania, fata de vecinii din UE

Preturile locuintelor din Romania au crescut, in primul trimestru din acest an, insa scumpirile au fost mai domoale decat in alte state din Uniunea Europeana, arata datele publicate miercuri de Eurostat. continuă pe Adevărul

Noua Dacia Sandero pe care nu o poti cumpara din Romania. Unde va fi lansata si ce aduce nou

Noua Dacia Sandero va fi scoasa pe piata in anul 2020, dar nu va putea fi cumparata din Romania. Autoturismul va fi produs de divizia din Brazilia a grupului Renault, va avea mai multe imbunatatiri fata de modelul original lansat in 2014 si va fi disponibil pentru piata auto din America de Sud. Noul model .

Eugen Teodorovici si-a pus medicii din Romania in cap. Cum a gafat in timpul unei declaratii de presa

Eugen Teodorovici a facut o serie de declaratii controversate in privinta sistemului medical din Romania. Doctorii nu-l vor ierta prea curand pentru cele afirmate in cursul zilei de miercuri. Teodorovici, gafa monumentala: in sistemul medical lipseste calitatea umana Eugen Teodorovici a declarat, in cursul zilei de miercuri, ca sistemului de sanatate din Romania ii lipseste .

De unde provin ingredientele folosite la restaurantele KFC din Romania. Multi spun ca americanii ne-au luat de prosti, dar nu e chiar asa

Atat de bune incat nu te-ai mai intrebat ce contin? Majoritatea oamenilor care aleg sa consume mancare de la fast-food nu este atenta la alimentatie. Stiai ca mare parte din ingredientele detinute de fast-food-urile renumite provin din Romania? Ingredientele de la restaurantele KFC, de la furnizori romani S-a demonstrat ca un procent de 70% din .

ONDREJ SAFAR, COUNTRY MANAGER CEZ ROMANIA: Nu ne grabim sa vindem activele din Romania

Safar, CEZ Romania: Piata din Romania se numara printre cele mai stabile din regiune, inca, si suntem fericiti aici Grupul CEZ nu se grabeste sa isi vanda activele din Romania si continua cu proiectele pe care le-a demarat la noi in tara, anuntand ca va incepe si unele noi, deoarece piata de la noi se numara printre cele mai stabile din regiune, a afirmat, ieri, Ondrej Safar, country manager CEZ Romania, in cadrul unei conferinte de presa.

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea .

Ce sunt rapoartele GRECO si ce spun ele despre justitia din Romania

Ministerul Justitiei a publicat rapoartele GRECO referitoare la Romania. Grupul Statelor impotriva Coruptiei atrage atentia asupra Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor, aceasta structura fiind criticata si de Comisia de la Venetia si Comisia Europeana. Prin aceste rapoarte, Europa ne cere sa respectam angajamentele internationale cu privire la combaterea coruptiei. Rapoartele GRECO trag un semnal de .

CEZ: Nu ne grabim sa vindem activele din Romania

Compania ceha de utilitati CEZ nu se grabeste sa vanda activele din Romania si isi continua proiectele de aici, intrucat considera ca piata romaneasca este una dintre cele mai stabile din regiune, a declarat, astazi, Ondrej Safar, country manager CEZ Romania, intr-o conferinta de presa.

Grupul de energie ceh CEZ a anuntat ca vinde operatiunile din Romania

Grupul de energie CEZ a anuntat ca vinde operatiunile din Romania si se asteapta sa primeasca oferte competitive din partea companiilor din tara si din strainatate, a declarat Ondrej Safar, country manager al grupului CEZ in Romania, miercuri, in.

Ministrul ungar de Externe: Instantele din Romania sa inceteze practica de a amenda alesii maghiari Melescanu: Nu este acceptabila o interventie a Guvernului in Justitie

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, i-a solicitat lui Teodor Melescanu sa se asigure ca instantele din Romania inceteaza practica de a amenda cu sume de ordinul milioanelor de forinti alesii maghiari, din cauza folosirii limbii materne si a simbolurilor maghiare. in replica, ministrul roman de Externe a transmis ca intr-un stat democratic, cu stat de drept functional, nu este acceptabila o interventie a Guvernului in Justitie, cerand ca oficialii ungari sa evite pe viitor orice provocari la adresa Romaniei. Peter Szijjarto a solicitat ignorarea deciziilor instantelor judecatoresti si interventia statului roman in justitie.

Un cunoscut sportiv din Romania a apelat la serviciile unei prostituate, dar dupa ce partida de amor s-a terminat, femeia a facut o descoperire neasteptata

Un cunoscut sportiv din Romania a apelat la serviciile unei prostituate, dar dupa ce partida de amor s-a terminat, femeia a facut o descoperire neasteptata. Amancio Paraschiv, celebru luptator de Kickboxin.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )