Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cati ani trebuie sa strangi bani pentru a cumpara un apartament nou cu doua camere

Adevărul Adevărul,
Cati ani trebuie sa strangi bani pentru a cumpara un apartament nou cu doua camere

Preturile apartamentelor noi au scazut putin in luna aprilie fata de luna martie, media unui metru patrat la nivel national fiind de 1. 228 euro, potrivit datelor imobiliare. ro. Preturile apartamentelor noi variaza insa de la oras la oras, de la 990 euro/mp in Iasi, la peste 1. 400 euro/mp in Bucuresti si mai mult de 1. 500 euro in Cluj Napoca. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIC Cati ani trebuie sa strangi bani pentru a cumpara un apartament nou cu doua camere

Preturile apartamentelor noi au scazut putin in luna aprilie fata de luna martie, media unui metru patrat la nivel national fiind de 1. 228 euro, potrivit datelor imobiliare. ro. Preturile apartamentelor noi variaza insa de la oras la oras, de la 990 euro/mp in Iasi, la peste 1. 400 euro/mp in Bucuresti si mai mult de 1. 500 euro in Cluj Napoca.

Cati ani trebuie sa muncesti pentru a cumpara un apartament nou cu doua camere

Preturile apartamentelor noi au scazut putin in luna aprilie fata de luna martie, media unui metru patrat la nivel national fiind de 1. 228 euro, potrivit datelor imobiliare. ro. Preturile apartamentelor noi.

Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, sentinta definitiva! Cati ani va sta in inchisoare

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost condamnat in dosarul in care a fost acuzat de trafic de influenta. Decizia luata de Curtea de Apel Bucuresti e definitiva. Sorin Blejnar, fost sef al ANAF, a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Initial, in prima instanta, Sorin [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )