Libnet.ro
UNICEF

23:00

Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor de aluminiu

Hotnews Hotnews,
 Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor de aluminiu

Bautura favorita a Americii este ultima victima a tarifelor administratiei Trump. Compania Coca-Cola a majorat preturile la bauturile carbogazoase din cauza cresterii de 10% a preturilor aluminiului importat, potrivitCNN Money. continuă pe Hotnews

Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor la aluminiu

Bautura favorita a Americii este ultima victima a tarifelor administratiei Trump. Compania Coca-Cola a majorat preturile la bauturile carbogazoase din cauza cresterii de 10% a preturilor aluminiului importat, potrivitCNN Money. James Quincey, CEO al companiei Coca-Cola a spus ca aceste majorari, desi deranjante, sunt necesare.

ANAT: Numarul turistilor de pe litoralul romnesc e cu 10% mai mic din cauza ploilor

Numarul turistilor de pe litoralul romanesc a scazut, in aceasta vara, cu 10% fata de media anilor trecuti, din cauza ploilor, a precizat, pentru Mediafax, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), Nicolae Demetriade.

MAE: Grup de romni blocat n Londra, dupa ce Ryanair a anulat un zbor din cauza furtunilor puternice

Mai multi romani, printre care 25 de copii, au fost blocati in Londra, dupa ce compania Ryanair a anulat zborul din cauza furtunilor puternice din capitala Marii Britanii, in timp ce altii care aveau bilete la WizzAir au fost relocati catre alte zboruri cu destinatia Romania, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Actorul Ed Westwick nu va fi acuzat de viol si agresiune sexuala, din cauza dovezilor insuficiente

Actorul britanic Ed Westwick nu va fi acuzat de viol si agresiune sexuala, din cauza dovezilor insuficiente, potrivit declaratiilor oferite de procurori citati de cotidianulThe Guardian.

Panica pe aeroport. Peste 13.000 de pasageri blocati din cauza furtunilor

Peste 13. 000 de pasageri au ramas blocati pe aeroportul orasului SANDU din sud-vestul Chinei, din cauza unor furtuni foarte puternice. Pistele aeroportului au fost inchise timp de mai multe ore. Aproape.

Asta da LOVITURA pentru SOFERI! MASINILE se vor scumpi din cauza RAZBOIULUI economic dintre SUA si CHINA ! Consecintele sunt CATASTROFALE

Razboiul commercial dintre SUA si China lasa are consecinte negative asupra pietei auto! BMW va mari incepand de luni preturile a doua SUV-uri fabricate in Statele Unite si comercializate pe piata.

Cnd turismul te sufoca. Din cauza numarului prea mare de turisti, mai multe state ncearca sa limiteze valul de vizitatori

Numarul turistilor creste an de an, iar pentru anumite zone acest lucru a devenit o problema serioasa, la care autoritatile reactioneaza. Este de pilda cazul Bhutanului, care a impus o taxa de 250 de dolari americani/zi pentru fiecare turist. Noua Zeelanda a crescut tarifele pentru viza si a introdus la randul ei o taxa turistica. Mai aproape de noi, Venetia a limitat la 20. 000 numarul turistilor care asista la deschiderea celebrului Carnaval. Duvrovnikul, dupa ce s-a trezit intr-o singura zi cu 10. 000 de turisti, s-a gandit sa limiteze numarul acestora la 4. 000/zi, adica circa 10% din populatia sa. Apropo de Venetia, la cei 55. 000 de locuitori ai sai, orasul e invadat anual de 30 de milioane de turisti.

Cresteri la preturile din industrie si constructii

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere moderata a preturilor in industrie si constructii pana in luna septembrie, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Petru Cojocaru, ministrul Comunicatiilor: Posta Romna nu poate utiliza banii din capitalizarea de 170 milioane lei, din cauza unor mofturi ale Fondului Proprietatea care a demarat actiuni n instanta

Posta Romana nu poate utiliza nici azi sumele din capitalizarea de 170 milioane lei aprobata de Guvern in luna februarie 2018 din cauza unor mofturi ale actionarului minoritar n. a. Fondul Proprietatea) care a blocat pe orice cale aceasta majorare, a precizat luni Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicatiilor. Suntem in litigiu, din fericire pana acum justitia ne-a dat dreptate, si speram ca in cel mai scurt timp sa putem folosi acesti bani, a mai spus ministrul Cojocaru intr-o conferinta de prezentare a celor sase luni de activitate in aceasta pozitie.

VIDEO Initiatorul Start-Up Nation: Statul va deschide din ce n ce mai greu programul, din cauza capacitatii administrative limitate

Ministerul pentru Mediul de Afaceri va deschide din ce in ce mai greu programul de fonduri nerambursabile pentru mici afaceri, din cauza capacitatii administrative limitate, pe masura ce se vor suprapune etape ale editiilor mai vechi, a declarat, luni, Florin Jianu, initiatorul schemei de finantare pentru firme.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )