Libnet.ro
UNICEF

19:32

Deloitte: Liberalizarea pietei de gaze naturale, camp de batalie electorala? Cum vor fi influentate preturile

Adevărul Adevărul,
Deloitte: Liberalizarea pietei de gaze naturale, camp de batalie electorala? Cum vor fi influentate preturile

Liberalizarea pietei gazelor naturale, in vigoare incepand cu data de 1 iulie, beneficiaza de un tratament care demonstreaza, o data in plus, ca autoritatile romane nu se dezmint - reglementari adoptate in regim de urgenta, fara consultare cu partenerii implicati si cu efecte incerte pentru beneficiarii invocati, considera Dan Badin, partener servicii fiscale Deloitte Romania. continuă pe Adevărul

Liberalizarea pietei de gaze naturale - camp de batalie electorala?

Liberalizarea pietei gazelor naturale, in vigoare incepand cu data de 1 iulie, beneficiaza de un tratament care demonstreaza, o data in plus, ca autoritatile romane nu se dezmint - reglementari adoptate in regim de urgenta, fara consultare cu partenerii implicati si cu efecte incerte pentru beneficiarii invocati. Asadar, sunt ignorate de legiuitori, din nou, aspecte normale in procesul legislativ, cum ar fi realizarea unei analize de impact, consultarea mediului de afaceri sau predictibilitatea, cu atat mai necesara in aceasta perioada dominata de incertitudini suplimentare.

Liberalizarea pietei de gaze naturale: Cum evaluezi ofertele si miturile despre costuri ascunse si penalizari

Odata cu liberalizarea pietelor de energie electrica si gaze naturale au aparut companii noi care ofera aceleasi servicii ca furnizorii traditionali, la preturi mai competitive. Mircea Bica CEO Nova Power Gas, ne-a raspuns la cateva intrebari legate de motivele pentru care un consumator ar trece de la un furnizor traditional la unul din piata libera si miturile despre costurile ascunse.

Liberalizarea pietei de gaze naturale. Cat dureaza sa iti schimbi furnizorul si ce presupune acest lucru

Ai gasit in piata o oferta mai buna decat cea a actualului tau furnizor de gaze naturale. Ce faci acum? Cum procedezi cand vrei sa treci la alt furnizor si ce ar presupune acest lucru? Ne raspunde Mircea Bica CEO Nova Power Gas.

DELOITTE, DESPRE LIBERALIZAREA PIETEI GAZELOR DE LA 1 IULIE: Autoritatile ignora legislatia, analizele de impact si consultarea cu mediul de afaceri

Liberalizarea pietei gazelor naturale, de la 1 iulie, demonstreaza ca autoritatile romane nu se dezmint de la reglementari adoptate in regim de urgenta, fara consultare cu partenerii implicati si cu efecte incerte pentru beneficiarii invocati, transmite comunicatul de presa Deloitte, scris de Dan Badin, partener de Servicii Financiare al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )