Libnet.ro
UNICEF

10:15

DUPA CE LA LISTAREA DIN 2018 A VANDUT 41% DIN SOCIETATE Lorimer vrea sa iasa complet din actionariatul Purcari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA CE LA LISTAREA DIN 2018 A VANDUT 41% DIN SOCIETATE Lorimer vrea sa iasa complet din actionariatul Purcari

La preturile curente din piata, pachetul de 22,69% de actiuni detinut de Lorimer se ridica la 104,85 milioane de lei Lorimer Ventures, al doilea cel mai mare actionar al Purcari Wineries WINE), intentioneaza sa-si instraineze o parte sau intregul pachet de 22,69% detinut la producatorul de vinuri din Republica Moldova, printr-un proces de bookbuilding accelerat, ceea ce inseamna ca nu este necesar publicarea unui document de oferta, se arata intr-un raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

Statele Unite sanctioneaza noi entitati si cetateni rusi pentru ingerinta in alegerile din 2018, printre care si oligarhul Prigojin, bucatarul-sef al lui Putin

Statele Unite au adoptat luni sanctiuni care vizeaza mai multe entitati si cetateni rusi, printre care Evgheni Prigojin, om de afaceri apropiat de Kremlin, sub acuzatia ca au incercat sa influenteze alegerile legislative si locale in Statele Unite, in 2018, scrie AFP.

Control la Politia Capitalei dupa bataia din Piata Constitutiei, unde o persoana a murit, iar alta a fost ranita

Ministerul de Interne anunta ca o comisie formata din specialisti ai Corpului de Control si ai structurilor de control din Politie si Jandarmerie va face verificari privind modul de gestionare a ordinii si sigurantei publice in Piata Constitutiei din Capitala. Decizia a fost luata dupa ce un barbat a murit si un altul a fost ranit in urma unui conflict cu bate si sabii care a avut loc duminica noapte in Piata Constitutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )