Libnet.ro
UNICEF

21:17

Fenomenul GameStop se extinde in afara pietei din Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fenomenul GameStop se extinde in afara pietei din Statele Unite

Adrian Codirlasu, CFA Romania: Sunt ineficiente in piete, dar care in timp se regleaza, ceea ce in acest caz inseamna scadere si vor fi multi care vor pierde Lupta dintre traderii de retail si fondurile de hedging care a zguduit pietele din Statele Unite si Europa s-a mutat ieri in Asia, in conditiile in care preturile actiunilor mai multor companii pentru care erau deschise pozitii de vanzare in lipsa short selling) masive au crescut cu peste 5%, chiar daca indicele ASX 200 din Sydney a scazut cu 2%, noteaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Primele cazuri ale variantei sud-africane de coronavirus, depistate in Statele Unite

Doua cazuri ale variantei de coronavirus, depistate initial in Africa de Sud, au fost identificate pentru prima data in Statele Unite, au declarat joi autoritatile din Carolina de Sud, potrivit AFP.

BIDEN: Statele Unite se vor apropia de imunitatea colectiva in vara

Presedintele american, Joe Biden, a estimat luni ca Statele Unite se vor apropia de imunitatea colectiva in fata COVID-19 pana in vara, afisandu-si increderea in dezvoltarea vaccinurilor, scrie AFP.

Fenomenul GameStop, o noua revolta impotriva baronilor de pe Wall Street

Wall Street este scena unui fenomen surprinzator: in cateva sesiuni, actiunea comerciantilor cu amanuntul de jocuri video GameStop a crescut intr-un ritm desconcertant, o crestere condusa de un grup de.

Ce este fenomenul GameStop Revolta investitorilor particulari, reuniti pe Reddit, impotriva baronilor de pe Wall Street a condus la cresterea actiunilor grupului cu 1.700%

Este povestea inceputului de an pe Wall Street: in cateva sedinte, actiunile lantului de magazine de jocuri video GameStop au crescut intr-un ritm aiuritor, o ascensiune hranita de un grup de investitori porniti in cruciada impotriva establishmentului, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )