Libnet.ro
UNICEF

11:30

Hoarda de pe Reddit a pus ochii pe o balena mai mare. Micii investitori ataca piata argintului, acesta a ajuns deja la maximul ultimilor 8 ani

Hotnews Hotnews,
 Hoarda de pe Reddit a pus ochii pe o balena mai mare. Micii investitori ataca piata argintului, acesta a ajuns deja la maximul ultimilor 8 ani

Preturile argintului au urcat luni pana la maximele ultimelor cinci luni, actiunile companiilor miniere de profil au crescut, iar site-urile care vand monede din acest metal pretios s-au trezit coplesite dupa ce micii investitori si-au mutat atentia catre argint, intr-un nou episod al freneziei bursiere care a pus pe jar pietele financiare, transmite Reuters. 32 Cotatia argintului a trecut de 30 dolariuncie pentru prima oara dupa 2013 si este cale sa consemneze cea mai mare scumpire zilnica de dupa 2008. 50 Indicii bursieri europeni au inceput ziua de luni pe plus, revenind dupa cea mai rea saptamana de dupa luna octombrie cu ajutorul actiunilor companiilor miniere. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni. Ce pedepse risca cei care nu respecta aceste reguli. Liderul de la Kremlin a facut anuntul oficial. Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei Presedintele rus Vladimir Putin a criticat influenta crescanda a companiilor de socializare din Statele .

VICTOR GANSAC, SAFETECH INNOVATIONS: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere

Vom propune o politica de distribuire de dividende combinta cu actiuni gratuite prin capitalizarea profiturilor, spune directorul Safetech * Valoare de piata de 75 milioane lei, dupa prima zi de tranzactionare Listarea Safetech Innovations SAFE) la bursa ofera companiei cea mai mare oportunitate de crestere, impreuna cu mentinerea pachetului majoritar de actiuni, a spus vineri Victor Gansac, co-fondator si director general al furnizorului de servicii de securitate cibernetica, cu ocazia intrarii la tranzactionare a titlurilor SAFE, in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Numarul real al imbolnavirilor cu Covid este cu 50% mai mare in Italia, arata un raport al serviciilor secrete

Numarul de cazuri de Covid-19 in Italia este cu 50% mai mare decat cel identificat si raportat zilnic, arata un raport al serviciilor secrete italiene. Analiza a fost inaintata Guvernului de la Roma, conform Digi24.

Italia: Numarul real al infectarilor cu COVID-19 ar fi cu 50% mai mare decat cel anuntat oficial

In Italia, numarul real de infectari cu noul coronavirus ar fi cu 50% mai mare decat cel care este detectat si anuntat oficial, potrivit unui raport al serviciilor secrete italiene, prezentat guvernului de la.

Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari

Grupul japonez Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari, pentru prima oara in ultimii cinci ani, devansand Volkswagen, in conditiile in care producatorul german a fost afectat mai mult din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters si Agerpres.

Un preot din Satu Mare a comis cel mai mare pacat. Ce au descoperit politistii

Preotul Luczas Lorant a fost gasit fara suflare intr-o locuinta care apartine Bisericii Parohiei Romano-Catolice Sfanta Familie din municipiul Satu Mare. Potrivit politistilor parohul si-ar fi pus capat zilelor cu o curea.

Persoanele juridice ar putea plati un impozit de 3 ori mai mare pe cladiri daca nu depun un raport de evaluare pana pe 31 martie O lege din decembrie 2020 a complicat situatia

Persoanele juridice care nu depun la primarii evaluarea cladirilor pentru stabilirea valorii impozabile risca sa plateasca impozite de peste 3 ori mai mari, cota de impozitare crescand de la 1,5 la 5%, potrivit unei prevederi din Codul Fiscal. Pe vechea legislatie, evaluarea trebuia depusa din 3 in 3 ani, incepand cu 2015, insa o lege data in decembrie 2020 a majorat termenul la 5 ani, ceea ce deocamdata a creat confuzie. Primariile Sectoarelor 1 si 2 au trimis deja notificari privind obligatiile de plata majorate. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a explicat pentru HotNews. ro ca persoanele juridice care depun evaluarea pana pe 31 martie nu vor plati impozitul majorat. Acelasi raspuns l-am primit si de la Primaria Sectorului 1.

Moarte violenta prin mutilare, pedepsita cu inchisoare cu suspendare. Beneficiarul: cel mai mare crescator de oi Karakul din zona Moldovei

Ioan Tibireac, unul dintre cei mai influenti crescatori de oi de rasa din regiunea Moldovei, a scapat cu o condamnare cu suspendare dupa ce a batut crunt un cioban, lasandu-l sa zaca in agonie cu picioarele sfaramate pe camp. Victima a murit dupa cate luni de suferinta.

Italia: Numarul real al imbolnavirilor, cu 50% mai mare, potrivit unui raport al serviciilor secrete

Cazurile de infectare cu noul coronavirus in Italia sunt cu circa 50% mai numeroase decat cele detectate si comunicate zilnic, potrivit unui raport al serviciilor secrete italiene, prezentat guvernului de la Roma, transmite vineri EFE, potrivit Agerpres.

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

ştiri din Economie

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )