Libnet.ro
UNICEF

13:15

Se imbogatesc pe spinarea bolnavilor: Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente, acuzat ca a crescut artificial preturile

Adevărul Adevărul,
Se imbogatesc pe spinarea bolnavilor: Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente, acuzat ca a crescut artificial preturile

Una dintre cele mai mari companii farmaceutice, cunoscuta la nivel mondial, este acuzata de autoritati ca a fixat preturile produselor, ceea ce a dus la scumpirea lor artificiala. continuă pe Adevărul

Romania, unul dintre cei mai mari producatori de energie la nivel european, si-a sporit importurile

Considerata de oficialii europeni drept cel mai mare producator de gaze naturale din Uniune, cu circa 97-98% si doar 2-3% importuri, dar si de energie electrica, Romania a ajuns sa sporeasca considerabil cantitatile de gaze sau energie importate.

Anunt bomba facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

Ducesa Meghan, laudata de unul dintre cei mai cunoscuti designeri de moda: Este minunata, uimitoare FOTO

Tommy Hilfiger 68 de ani), unul dintre cei mai cunoscuti designeri de moda, a afirmat ca ar fi o onoare sa o imbrace pe Ducesa Meghan 37 de ani), scrie independent. co. uk.

Anunt bomba in Romania: Ce s-a intamplat cu Smiley! Toate femeile din jurul sau sunt in delir!

Smiley este unul dintre cei mai apreciati cantareti din Romania, iar la finalul anului trecut a fost desemnat barbatul anului 2018 in cadrul Galei Unica.

VIDEO Viralul zilei: Cel mai puternic indemn la vot/ Du-te si alege-l pe ala care ti se pare mai putin prost, ca daca ies tot astia, noi suntem cei mai prosti

Actorul Serban Pavlu transmite, prin interemediul unui filmulet cu hashtag-ul gatacugluma, unul dintre cele mai puternice mesaje prin care critica guvernantii si ii indeamna pe romani sa iasa la vot, in loc sa se amuze pe retelele de socializare. Du-te si alege-l pe ala care ti se pare mai putin prost, ca daca ies tot astia, noi suntem cei mai prosti si pe urma o sa avem timp pana la urmatoarele alegeri sa iesim in Piata si sa facem unicorni din luminite si meme pe Facebook.

VIDEO VIRAL Serban Pavlu, cel mai dur si puternic indemn la vot: Daca ies tot astia,noi suntem cei mai prosti si avem timp sa facem meme pe Facebook

Actorul Serban Pavlu transmite unul dintre cele mai dure si puternice indemnuri la vot. Pe langa criticile aspre si fara ocolisuri la adresa actualilor guvernanti, el are un mesaj clar si pentru cei care se plang ca nu au cu cine sa voteze si subliniaza ca doar revolta si glumitele pe Facebook nu vor ajuta in niciun fel Romania.

Cine primeste cele mai mari subventii din agricultura. Arabii, pe primul loc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut 30 de milioane de euro de la stat. Beneficiarul celei mai mari subventii a fost SC Agricost SA, cumparata anul trecut de arabi.

Cei mai buni specialisti Microsoft Office din Romania: 3 elevi de liceu participa in SUA la Campionatul Mondial

Trei elevi de liceu vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist Microsoft Office World Championship - MOSWC), care va avea loc in perioada la New York, in perioada 28-31 iulie. Unul dintre elevi, de la Colegiul National Gh. Murgoci, Braila s-a calificat pentru a doua oara in finala mondiala din America.

DESPARTIRE DUREROSA in muzica romaneasca! BIETUL FUEGO! Fanii sunt in stare de SOC

Fuego, unul dintre cei mai iubiti artisti, nu a ezitat sa faca publice aspecte intime din viata lui.

Legatura dintre fericire si gandurile despre viitor. Studiu: cei mai fericiti sunt cei care cred ca viata lor va ramane la fel

Cand se gandesc la viitor, unii oameni cred ca se vor schimba, iar altii se asteapta sa ramana la fel. Cercetatorii americani au descoperit ca cei mai fericiti in viitor vor fi cei care acum anticipeaza ca viata lor va ramane, in general, la fel cu cea de acum.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )