Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce masuri ia Ministerul Agriculturii pentru descurajarea speculei, in plina criza de coronavirus, si cum au evoluat preturile

Antena3 Antena3,
Ce masuri ia Ministerul Agriculturii pentru descurajarea speculei, in plina criza de coronavirus, si cum au evoluat preturile

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, le-a transmis producatorilor, procesatorilor si comerciantilor sa inceteze lupta comerciala in acessta criza de coronavirus si sa stea la masa, sa se inteleaga asupra adaosurilor la pret. continuă pe Antena3

MINISTERUL AGRICULTURII: Programul de sprijin pentru tomate continua si in 2020, cu un buget de 187,5 milioane lei

Programul de sprijin pentru tomate va continua si in acest an, iar resursele financiare necesare aplicarii schemei de ajutor de minimis sunt in suma de 187,5 milioane lei 39,47 milioane euro) si se asigura din bugetul pe anul 2020, a informat vineri Ministerul Agriculturii.

Rares Bogdan ii face praf pe speculanti, in plina criza: Blestematilor

Textul scris de Rares Bogdan acum trei zile pentru platforma Agora Digi inca mai face furori in online. Chiar daca si-a schimbat cariera de jurnalist cu cea de politician, morbul scrisului nu l-a parasit. Rares Bogdan a tunat si a fulgerat impotriva celor care, profitand de panica oamenilor, au crescut exagerat alimentelor si al produselor .

Se dau bani pentru romani. Ce si cum trebuie sa faca acum angajatorul ca sa primesti beneficiile in plina criza

Astazi au avut loc de declaratii de presa sustinute de ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Se dau bani pentru romani Astfel ca, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, vineri, in ce fel a fost simplificata procedura pentru acordarea de somaj tehnic pentru angajatii romani care sunt .

Ce se intampla la Catedrala Mantuirii Neamului, in plina criza. Ce spun reprezentantii Patriarhiei

In plina epidemie de coronavirus, majoritatea santierelor s-a oprit, motiv pentru care poti numara pe degete unde mai este miscare. La fel se intampla si in cel mai mare santier din Romania, cel de langa Palatul Parlamentului, acolo unde se ridica Catedrala Mantuirii Neamului si unde doar o mana de oameni se incapataneaza sa ramana .

Cea mai profitabila afacere in plina criza. Fetele castiga si 12.000 de euro pe luna, veniturile au explodat pe internet

Izolarea la domiciul vine cu beneficiile ei. Desi multi spun ca este o metoda neortodoxa de a castiga bani, acest loc de munca va exista multa vreme de acum incolo. Iar cum totul s-a mutat, in aceste vremuri grele, pe Internet, industria de videochat a cunoscut un real succes, devenind cea mai profitabila afacere in .

UPDATE Premirul Ludovic Orban i-a cerut demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sanatatii. Care sunt motivele

Ministrul Sanatatii a demisionat, joi dimineata, in plina criza de coronavirus in Romania. Desi a spus ca isi doreste sa schimbe multe in acest sistem, pandemia pare sa ii fi dat planurile peste cap si iata ca a ajuns sa renunte la functie. UPDATE: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui. Aproape .

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )