Libnet.ro
UNICEF

12:01

Piata cartofilor iN DERIVA din cauza fenomenelor meteo EXTREME: Preturile, de doua ori mai mari in 2018 fata de anul trecut

B1 B1,
Piata cartofilor iN DERIVA din cauza fenomenelor meteo EXTREME: Preturile, de doua ori mai mari in 2018 fata de anul trecut

Pretul cartofilor este de doua ori mai mare in 2018 fata de anul trecut, din cauza ca fenomenele meteo extreme au injumatatit recoltele fermierilor. Astfel, pretul a crescut cu 30% de la 0,6 lei pe. continuă pe B1

Centrala Nucleara de la Cernavoda a fost deconectata partial, din cauza unei erori umane

Centrala Nucleara de la Cernavoda a fost deconectata, partial, din cauza unei erori umane. Una din cele doua unitati a fost deconectata de la retea, joi seara, din cauza unei erori a personalului.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui din cauza a trei accidente: Zece masini implicate

Circulatia rutiera este ingreunata, luni dimineata, pe sensul catre litoral al Autostrazii Soarelui, din cauza a trei accidente in care au fost implicate zece masini. Potrivit Centrului Infotrafic din.

Alerta de securitate intr-un avion plin cu pasageri! A aterizat de urgenta in Grecia din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri care zbura din Egipt spre Germania a efectuat, vineri, o aterizare de urgenta in Creta Grecia) din cauza unei amenintari cu bomba. Alerta cu bomba a vizat un avion al companiei germane.

Un avion de pasageri a aterizat de urgenta n Grecia din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri care zbura din Egipt spre Germania a efectuat, vineri, o aterizare de urgenta in Creta Grecia) din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza presa germana, potrivit Mediafax.

Insula aparuta in mijlocul Dunarii, din cauza debitului scazut al fluviului

O insula a aparut pe Dunare, in dreptul orasului Galati, din cauza debitului scazut al fluviului si a aluviunilor purtate de apa. in timp ce autoritatile monitorizeaza situatia, localnicii asteapta vreme.

FENOMENE meteo EXTREME! URAGANE GEMENE se apropie cu repeziciune! Va fi PRAPAD

Autoritatile din Japonia si din Coreea de Sud se pregatesc pentru doua uragane care sunt asteptate sa loveasca la sfarsitul acestei saptamani. Cele doua uragane devin tot mai puternice pe masura ce se.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )