Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pretul alimentelor, cea mai mare crestere din ultimii opt ani: Ce produse s-au scumpit

Antena3 Antena3,
Pretul alimentelor, cea mai mare crestere din ultimii opt ani: Ce produse s-au scumpit

Cea mai importanta contributie la cresterea indicelui general au avut-o preturile cerealelor si uleiului, care au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 6, respectiv 8 ani. continuă pe Antena3

Germania a inregistrat cea mai mare oscilatie saptamanala de temperatura de la debutul masuratorilor meteo

Germania a raportat cea mai mare oscilatie saptamanala de temperatura inregistrata de la debutul masuratorilor meteorologice, dupa ce s-a confruntat in aceasta luna cu caderi masive de zapada si un ger.

Germania a inregistrat cea mai mare oscilatie de temperatura de la debutul masuratorilor meteo

Germania, care s-a confruntat in aceasta luna cu caderi masive de zapada si un ger patrunzator, urmate dupa cateva zile de o vreme caracteristica mai degraba unei primaveri calduroase, a raportat cea mai mare oscilatie saptamanala de temperatura inregistrata de la debutul masuratorilor meteorologice, informeaza DPA.

Halep, analizata: Mats Wilander a identificat cea mai mare slabiciune din jocul Simonei

La 29 de ani, constanteanca are doua trofee majore in CV, cucerite la French Open 2018 si la Wimbledon 2019. Senzatia generala e insa ca, la ce nivel inalt a atins, fiind prezenta de sapte ani in Top 10, Simo putea sa aiba o recolta mai bogata, in turneele de Grand Slam.

Prognoza meteo, azi, 21 februarie. Temperaturi in usoara crestere in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii anunta temperaturi in usoara crestere pentru azi, 21 februarie 2021. Cerul va fi variabil, vantul slab si moderat, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 12 grade Celsius. in.

Un zgarie-nori din Varsovia a devenit cea mai inalta cladire din Uniunea Europeana

Varso Tower, un zgarie-nori aflat in constructie in centrul Varsoviei, a devenit cea mai inalta cladire din Uniunea Europeana, informeaza Reuters.

Armata americana dezvolta cea mai puternicaarma-laser din lume

Armata americana lucreaza la prototipul unei arme laser capabile sa-si vaporizeze tintele si sa perturbe echipamentele electronice inamice, scrie interestingengineering. com care preia New Scientist. Daca va fi dezvoltata, va fi probabil cea mai puternica arma-laser din lume.

Pandemia a tras la mal croazierele pe Marea Neagra. Portul Constanta este cea mai ceruta destinatie din zona in 2021

Turismul de croaziera pe Marea Neagra a suferit in ultimii ani scaderi drastice ale navelor care au trecut Bosforul si au acostat in porturile riverane. Miile de turisti care calatoresc doar cu o singura nava de acest gen pot contribui substantial la dezvoltarea turistica si economica a oraselor-port.

Florin Roman: Socialistii din PSD nu pot intelege ca investitiile sunt cheia succesului economic. Au ramas fara cuvinte cand Citu a anuntat cel mai ambitios buget din ultimii 31 de ani

Deputatul Florin Roman, vicepresedinte PNL, a sustinut ca social-democratii doresc amanarea adoptarii bugetului de stat pe acest an deoarece sunt constienti ca s-a terminat cu hotia. Roman a mai spus ca.

Cum arata cea mai complexa si scumpa constructie realizata din 1989 incoace in zona de sud a Moldovei VIDEO

Se lucreaza in ritm alert la podul hobanat al drumului de centura, cea mai complexa lucrare de infrastructura din Galati din ultimii 30 de ani. Zilele acestea, constructorii vor turna peste 1. 800 de tone de otel, au anuntat autoritatile.

A patra cea mai mare economie a Asiei a inregistrat cea mai scazuta rata a fertilitatii din lume in 2020

Rata fertilitatii din Coreea de Sud a scazut la cea mai mica din lume anul trecut in contextul in care incertitudinile economice cauzate de pandemia de COVID-19 ii descurajeaza pe coreeni sa intemeieze familii, relateaza Reuters si The Strait Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )