Libnet.ro
UNICEF

00:06

Preturi tot mai mari la benzina si motorina. Specialist: Pentru romani, asta inseamna scumpiri accelerate in economie. Cel mai fericit e statul (VIDEO)

B1 B1,
Preturi tot mai mari la benzina si motorina. Specialist: Pentru romani, asta inseamna scumpiri accelerate in economie. Cel mai fericit e statul (VIDEO)

Preturile carburantilor au crescut semnificativ in ultimele doua saptamani si au ajuns aproape la acelasi nivel cu cel de dinaintea crizei sanitare, informeaza B1 TV. Proprietarii de autoturisme scot din. continuă pe B1

Preturile la benzina si motorina cresc de la o zi la alta. Cati litri alimentezi acum cu 100 de lei

Carburantii se scumpesc tot mai mult, de la o zi la alte, si am ajuns sa platim pentru un litru de benzina sau motorina aproape cat plateam inainte de pandemie. in urma cu doua saptamani, romanii plateau pentru un litru de benzina sau motorina sub 5 lei, acum pretul este de 5,2 - 5,3 leilitru.

Tesla raporteaza profituri mai mari din investitiile in Bitcoin decat din vanzarea de masini din 2020

Tesla a realizat profituri mai mari din investitiile in Bitcoin decat din vanzarea masinilor in tot anul 2020, a afirmat Daniel Ives, analist Wedbush Securities, potrivit CNBS.

STUDIU ASOCIATIA CREDERE: Unele IFN-uri din Romania practica printre cele mai mari dobanzi din UE - 30.341% pentru un credit de 180 de euro

In Romania a fost identificata una dintre cele mai mari dobanzi anuale efective DAE) din intreaga Uniune Europeana - 30341% treizeci de mii trei sute patruzeci si unu la suta), pentru un credit de 180 EURO acordat de catre o institutie financiar-nebancara IFN) pe o perioada de 30 de zile.

Romania printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la inceput de an

Romania se numara printre tarile cu cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana in luna ianuarie 2021 fata de luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Cele mai mari rafinarii de petrol din Texas au emis tone de emisii poluante din cauza crizei provocate de frigul extrem

Cele mai mari rafinarii din Texas au emis saptamana trecuta tone de emisii poluante din cauza crizei provocate de temperaturile neobisnuit de scazute, transmite Reuters.

Romanii cumpara tot mai multe masini ecologice. Care sunt modelele favorite

Romanii cumpara tot mai multe masini ecologice, mai ales electrice si hibrid.

STUDIU ASOCIATIA CREDERE: Romania, identificata cu una dintre cele mai mari DAE din UE - 30.341% pentru un credit de 180 de euro

Asociatia CREDERE, la solicitarea Finance Watch Bruxelles, a documentat un numar de 32 de cazuri prin metoda mystery shopping. in perioada iunie-august 2020 a fost analizat comportamentul a 10 banci si 14 institutii financiar-nebancare IFN) in privinta procesului de creditare, atat in mediul online, cat si direct in sucursalele entitatilor financiare.

Rata de infectare: Cele mai mari valori au fost in Timis, Maramures si Brasov, iar cele mai mici in Vrancea, Harghita si Arges

Judetul Timis se mentine peste pragul de 4 la mie in privinta ratei de infectare coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1. 000 de locuitori), potrivit datelor furnizate marti de autoritati. Este urmat de Maramures rata de infectare de 3,04 la mie), Brasov 2,51) si Cluj 2,41). in Capitala rata de infectare era marti de 2,32 la mie. Cele mai mici rate au fost inregistrate in Vrancea, Harghita si Arges sub 0,6 la mie).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )