Libnet.ro
UNICEF

21:15

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020

Adevărul Adevărul,
Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020

Preturile petrolului au urcat, luni, la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020, iar titeiul Brent a depasit 60 de dolari pe baril, sustinute de reducerea livrarilor de catre marii producatori si de asteptarile pentru noi masuri de stimulare economica in Statele Unite, care ar putea sustine cererea, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020

Preturile petrolului au urcat, luni, la cele mai ridicate niveluri atinse dupa ianuarie 2020, iar titeiul Brent a depasit 60 de dolari pe baril, sustinute de reducerea livrarilor de catre marii producatori si de asteptarile pentru noi masuri de stimulare economica in Statele Unite, care ar putea sustine cererea.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures, pe locul III.

SORIN CIMPEANU, DESPRE PRIMA ZI DE SCOALA: in cele mai multe scoli regulile s-au respectat mai mult decat m-as fi asteptat

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ca in cele mai multe scoli regulile s-au respectat si ca lucrurile s-au derulat bine, referindu-se la revenirea copiiilor la scoala. Cimpeanu a mai spus ca este optimist si nu crede ca Romania va ajunge in situatia de a inchide din nou scolile in scurt timp.

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima data de la infiintarea sa in 1382

Colegiul Winchester din sudul Angliei, una dintre cele mai apreciate scoli pentru baieti din Marea Britanie, unde a absolvit ministrul finantelor Rishi Sunak, a anuntat marti ca va admite fete, pentru prima data de la infiintarea sa in 1382, relateaza AFP si The Times, potrivit Agerpres.

335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 2. 797 de cazuri noi de COVID-19, dintre care Municipiul Bucuresti a contabilizat 335. Clujul este judetul care a inregistrat cele mai multe, 451. Un top 5 negativ.

Critics Choice Awards - Mank, cele mai multe selectii. Documentarul colectiv, intre nominalizati

Lungmetrajul Mank al lui David Fincher, un portret al lui Herman Mankiewicz, co-scenarist al filmului de referinta Cetateanul Kane, a primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a Critics Choice Awards, la care a fost selectat si documentarul colectiv, semnat de Alexander Nanau.

Unde traiesc cele mai frumoase femei din lume. Ce tara detine recordul de frumusete FOTO

Este de-ajuns sa ne uitam la cateva editii Miss Universe ca sa identificam tarile in care traiesc cele mai frumoase femei. Totusi, tiparele de frumusete se schimba permanent, iar globalizarea duce la un amestec al trasaturilor care intervine in aceasta harta estetica.

Schimbare drastica la CNA. A plecat unul dintre membri care dadea cele mai mari amenzi televiziunilor

Radu Herjeu a participat in 8 februarie la ultima sedinta in calitate de membru al CNA. Acesta si-a incheiat mandatul de 6 ani. Sedintele Consiliului sunt oprite pentru moment, pana cand echipa va fi completata. Radu Herjeu pleaca din CNA dupa ce si-a incheiat mandatul. Sedintele sunt oprite temporar in acest moment, mai sunt doar .

Poezie si fictiune in cele mai noi aparitii de la Literpress Publishing

Editura Literpress Publishing isi anunta, in luna februarie, cele mai noi aparitii editoriale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )