Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania, cea mai mare inflatie din U.E. Preturile cresc, inflatia explodeaza

Antena3 Antena3,
Romania, cea mai mare inflatie din U.E. Preturile cresc, inflatia explodeaza

Romanii sunt prinsi zilele acestea intre declaratiile politicienilor si cifrele prezentate de statistica europeana. Luna trecuta legumele s-au scumpit cel mai mult conform INS. Cartofii au avut o evolutie. continuă pe Antena3

Cea mai mare ferma din Europa Agricost isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de.

Cea mai mare ferma din Europa, Agricost, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Duminica a aparut penultimul episod al serialului fenomen Game of Thrones si, in ciuda faptului ca actiunea nu a fost neaparat pe placul fanilor, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria serialului! .

IN MARTIE: Cehia si Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Cehia si Romania au inregistrat cel mai semnificativ avans din Uniunea Europeana al lucrarilor de constructii in martie, comparativ cu luna precedenta, arata datele publicate, astazi, de Eurostat.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata in Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata pe Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge pe Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Business report: Romania - cea mai mare crestere a preturilor de consum din UE pentru a patra luna la rand; Pandele intra de sambata cu autobuzele de la olandezi pe cinci rute Bucuresti Ilfov; Cat de greu iti gasesti un job dupa 45 de ani

Salarii mai mari in constructii, lucrari mai scumpe. Firmele au trimis notificari. Majorarea salariului minim de. Complexul Energetic Hunedoara merge in pierdere si in acest an: minus 400 de milioane de lei. insa angajeaza mineri. CE Hunedoara, compania care.

Cea mai mare banca din Romania are cursul valutar de azi in cirese: Pentru ca ne adaptam conditiilor macroeconomice

Ironie maxima a celeimai mari banci din Romania cu privire la pretul exorbitant al cireselor pe piata romanesca. Ajungand in ultimii ani sa fie catalogate drept produse de lux, ciresele devin ,.

Sondaj: institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Ce ii nemultumeste pe romani

Romanii si-au cam pierdut increderea in clasa politica, dar asta nu inseamna ca nu exista si institutii care sunt vazute cu ochi buni. Multi romani sunt sceptici cu privire la viitorul tarii si considera ca Romania merge intr-o directie gresita. Totusi, norii nu sunt atat de negri si inca mai exista institutii in care romanii [] .

Ce se intampla daca iti lasi telefonul la iNCARCAT toata noaptea. Cea mai mare GRESEALA!

Daca te numeri printre cei care isi lasa telefonul la incarcat noaptea, dupa ce te bagi in pat, faci cea mai mare greseala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )