Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ryanair scade din nou preturile biletelor de avion. Ce reduceri face

Adevărul Adevărul,
Ryanair scade din nou preturile biletelor de avion. Ce reduceri face

Ryanair, compania aeriana Nr. 1 a Europei, a lansat pe 7 octombrie promotia Toamna minunata, oferind reduceri substantiale pentru cei care fac rezervari pentru urmatoarele sapte luni. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. ANM: vremea se schimba din nou! Val de caldura, dupa ninsori si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie 2019. Prima parte a acestei saptamani va fi marcata de ploi si temperaturi scazute, urmand ca valorile termice sa creasca ulterior si sa depaseasca media normala pentru aceasta perioada. Prognoza meteo ANM pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie .

Razvan Cuc, atac virulent la presedinte: Iohannis se urca din nou pe cadavre, in scop electoral. Rusine, domnule presedinte!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc,il acuza pe Klaus Iohannis ca se urca, din nou,pe cadavre in scop electoral, facand referire la declaratiile presedintelui cu privire la tragedia de la Ia.

Andreea Mantea a dezvaluit ca iubeste din nou, in emisiunea Se Striga Darul de la Kanal D. Cine i-a smuls marele secret

Andreea Mantea a ramas o buna bucata de vreme singura. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a decis ca o perioada sa se ocupe de proiectele sale si de baietelul ei, David. Din fericire pentru aceasta, singuratatea nu mai face parte din viata ei. Ce dezvalurii surprinzatoare a facut aceasta? Andreea Mantea iubeste din nou Focoasa bruneta .

S-A TERMINAT: Ilie Nastase, din nou SINGUR! Si cea de-a cincea NEVASTA a plecat de acasa

Ioana Simion a parasit cuibutorul de nebunii. Sotia fostului jucator de tenis Ilie Nastase, s-a mutat din vila acestuia. bruneta locuind acum cu chirie, anuntaclick. ro. Ioana Simion s-a mutat din vila.

Numele lui Dan Petrescu, vehiculat din nou pe lista posibililor antrenori ai echipei Dinamo Moscova Formatia rusa a ajuns iar pe loc retrogradabil

Antrenorul Dmitri Hohlov a demisionat dupa ce echipa lui, Dinamo Moscova, a fost invinsa, vineri, in deplasare, cu scorul de 2-0, de Orenburg, in etapa a XII-a a primei ligi din Rusia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )