Libnet.ro
UNICEF

07:30

PSD cere premierului sa nu atace la CCR legea darii in plata si sa amane liberalizarea pretului la utilitati

Adevărul Adevărul,
PSD cere premierului sa nu atace la CCR legea darii in plata si sa amane liberalizarea pretului la utilitati

Senatorul PSD Daniel Zamfir a cerut in mod public premierului Ludovic Orban sa nu atace la Curtea Constitutionala legea darii in plata, dar si sa amane, prin Hotarare de Guvern implementarea liberalizarii preturilor la utilitati. continuă pe Adevărul

PSD cere premierului sa nu atace la CCR legea darii in plata

PSD cere public, prin vocea senatorului Daniel Zamfir, ca prim-ministrul Ludovic Orban sa nu atace la Curtea Constitutionala legea darii in plata, dar si sa amane, prin Hotarare de Guvern implementarea liberalizarii preturilor la utilitati.

Legea darii in plata, in forma revizuita si adaugita, trimisa iar spre promulgare presedintelui. Vezi cum arata noua lege

Un proiect revizuit si adaugit al legii darii in plata a fost votat miercuri de Camera Deputatilor, fiind trimis spre promulgare presedintelui. Potrivit noii legi care momentan nu opereaza, pana la promulgare si aparitia in Monitorul oficial) include impreviziunea alaturi de celelalte 4 conditii necesare a fi indeplinite pentru a preda bancii cheile casei. Principala modificare fata de varianta adoptata in Senat in luna februarie este cea prin care deprecierea cursului calculata ca diferenta dintre momentul solicitarii darii in plata fata de momentul acordarii creditului) sa fie de minim 52,6% la Senat fusese 50%). Vezi aici Legea darii in plata, asa cum a fost trimisa spre promulgare Presedintelui .

Legea darii in plata, sub pixul lui Iohannis. Anuntul facut de Daniel Zamfir

Daniel Zamfir cere conducerii Romaniei sa nu conteste legea darii in plata la CCR. Nu ar face altceva decat sa prelungeasca suferinta celor care duc povara ratelor la banca, a spus social-democratul.

LEGEA DARII IN PLATA A FOST MODIFICATA Parlamentul a legiferat reechilibrarea contractelor de credit

CREDERE: Aprobarea noii legi este o victorie uriasa * Zamfir: Sper din suflet ca Presedintele, care a promulgat Legea darii in plata in 2016, sa nu o considere populista doar pentru ca e sustinta de PSD * Piperea: Sunt semnale ca atat PNL si USR, cat si presedintele tarii vor ataca legea la CCR * Burada: Vom sustine constitutionalitatea legii pana la capat Actul normativ ce reechilibreaza contractele de credit, modificand Legea darii in plata, a trecut de Parlament, fiind adoptata, ieri, in plenul Camerei Deputatilor, cu 205 voturi pentru, 96 impotriva si 10 abtineri.

ALINA GORGHIU: Legea darii in plata nu va fi atacata de liberali la CCR

Legea darii in plata, in noua ei forma, nu va fi atacata de liberali la Curtea Constitutionala a Romaniei, a anuntat, pe Facebook, senatorul PNL Alina Gorghiu.

Lucian Romascanu: PSD cere SRI sa precizeze daca exista informatii cu privire la un asa-zis troc intre PSD si Ungaria privind Tinutul Secuiesc

PSD solicita Serviciului Roman de Informatii sa ia atitudine si sa precizeze daca exista informatii cu privire la un asa-zis troc intre PSD si Ungaria privind Tinutul Secuiesc, dupa afirmatiile publice ale presedintelui Klaus Iohannis pe acest subiect.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )