Libnet.ro
UNICEF

18:45

2021, intre austeritate pentru bugetari si incasari mai mari la buget. Cat mai pot spera companiile la sprijinul statului?

Adevărul Adevărul,
2021, intre austeritate pentru bugetari si incasari mai mari la buget. Cat mai pot spera companiile la sprijinul statului?

Primele masuri fiscal-bugetare ale noului guvern, incluse intr-un proiect de ordonanta de urgenta aprobat miercuri de guvern, indica principalele directii pe care le va urma politica fiscal-bugetara anul viitor: consolidarea fiscala si mentinerea sprijinului pentru mediul privat. continuă pe Adevărul

ANRE s-a trezit abia cu o zi inainte de finalul anului Recomanda consumatorilor de energie sa incheie contracte pe piata libera pentru a nu plati facturi mai mari din ianuarie

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) face cu o zi inainte de finalul anului ceea ce ar fi trebuit sa inceapa cu mai mult timp inainte. Anunta printr-un comunicat de presa ca peste o zi, piata energiei se liberalizeaza complet, iar consumatorii casnici ar trebui sa incheie contracte in regim concurential, daca nu vor sa plateasca facturi mai mari din ianuarie. ANRE transmite aceasta recomandare dupa trei zile de la izbucnirea scandalului privind facturile la energie.

Scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru romani, la inceput de an

Vesti proaste pentru toti romanii care sperau ca 2021 va veni cu vesti mai bune. Din pacate, poporul trebuie sa afle de noile scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Acestea vin dupa un an greu in care pandemia i-a lasat pe multi someri sau chiar pe drumuri. Afla, in continuare, ce scumpiri ne asteapta pe .

AEP estimeaza solicitari de rambursare cheltuieli pentru alegerile parlamentare de aproape patru ori mai mari decat in 2016

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) estimeaza ca vor fi solicitate la rambursare cheltuieli facute de formatiunile politice la alegerile parlamentare din acest an de aproape 167 de milioane de lei, de aproape patru ori mai mari decat la alegerile parlamentare din 2016. Termenul limita pentru depunerea cererilor de rambursare este de 6 ianuarie 2021.

Proiectul noii guvernari pentru bugetari: ce se intampla cu salariile in 2021, dar cu voucherele de vacanta

Dupa numeroase speculatii legate de masurile de austeritate programate pentru 2021, acum avem o imagine mai clara legata de ceea ce ne pregateste guvernul. in cazul in care sperai ca anul.

Spionul care a provocat cele mai mari tensiuni intre Israel si SUA a ajuns la Tel Aviv dupa executarea unei pedepse de 30 de ani de inchisoare

Incarcerat timp de 30 de ani in SUA pentru spionaj in favoarea statului israelian, americanul Jonathan Pollard a ajuns in noaptea de marti spre miercuri in Israel, pe aeroportul Ben Gurion, in apropiere de Tel Aviv, unde a fost intampinat de premierul israelian Benjamin Netanyahu, transmit agentiile internationale de stiri.

Mircea Cosea, despre facturile mult mai mari la energie: E vorba de fixarea unor tarife in avantajul altora. Noi am aderat la UE nepregatiti, nu avem piete care sa functioneze (VIDEO)

Piata energiei electrice se va liberaliza de la 1 ianuarie 2021, iar consumatorii care nu-si negociaza noi contracte cu actualii furnizori sau nu isi schimba furnizorul vor fi trecuti automat intr-o piata a.

Covid: Infectarile in Wuhan, de zece ori mai mari decat bilantul oficial (studiu)

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus in Wuhan, unde au fost detectate primele cazuri de Covid-19 din lume, ar fi de zece ori mai mare decat bilantul anuntat pana acum de Beijing, potrivit unui studiu al Centrului chinez pentru controlul si preventia bolilor, relateaza AFP.

Bilant CEDO 2020:Romania, obligata sa plateasca despagubiri mai mari decat in toti ultimii 10 ani

ANRP ar fi trebuit sa solutioneze pana la 20 mai 2018 toate dosarele constituite in temeiul Legii nr.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )