Libnet.ro
UNICEF

09:30

Business report: Romania importa un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar. Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii. Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta?

Hotnews Hotnews,
 Business report: Romania importa un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar. Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii. Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta?

Boom-ul constructiilor in Romania face sa duduie fabricile vecinilor: importam un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar * Steven van Groningen se retrage din functiile detinute in cadrul Fondului Proprietatea * Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii in ultimul trimestru din 2020 * De ce plang romanii dupa majorarea pensiilor cu 40% * Este foarte putin probabil ca licitatia pentru 5G sa aiba loc in acest an * iPS Teodosie, intr-o reclama a unui local privat care organizeaza parastase: E mare lucru sa ai unde sa faci pomana in tihna65279; * Romania are nevoie de o viziune de tara. Cum o putem avea? * Cum vad analistii BNR in oglinda criza din 2008 si pe cea de acum * Romania, paradoxul Europei: Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta? * Ar deschide sampania managerii de bani romani la aparitia vaccinului COVID-19?. continuă pe Hotnews

Business report: Romania trece de azi la statutul de piata emergenta. Cum a ajuns Arges de la 100 cazuri pe zi la numai 7. Puterea de a fi cine esti. intre casa visurilor si camasa de forta

Moment istoric. Romania trece la statutul de piata emergenta, de luni * Cum a ajuns judetul Arges de la 100 cazuri pe zi la numai 7 * Lipsa educatiei este direct proportionala cu nivelul saraciei * Puterea de a fi cine esti * Cartierul european din Bruxelles este in continuare aproape pustiu * Motorul industriei prelucratoare pierde 25% din putere * Aura Socol: Micsorarea spatiului fiscal e mai degraba rezultatul reducerii ponderii veniturilor, decat al majorarii proportiei cheltuielilor statului in PIB * Orban: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara * Romanii si piata imobiliara intre casa visurilor si camasa de forta II).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )