Libnet.ro
UNICEF

01:05

BVB Zi de corectii la bursa locala, dupa anuntul privind plasamentul privat accelerat al FP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Zi de corectii la bursa locala, dupa anuntul privind plasamentul privat accelerat al FP

Corectia OMV Petrom a tras in jos toata piata Bursa locala s-a corectat puternic ieri dupa anuntul din ziua anterioara al Fondului Proprietatea FP) privind scoaterea la vanzare a cel putin 2,47% din compania OMV Petrom SNP). Corectia de 5,93% a cotatiei producatorului de petrol si gaze s-a extins la nivelul intregii piete, tragand in jos cotatiile la nivel general. Actiunile Banca Transilvania TLV) au fost si ele afectate, iar singurele companii care au inregistrat cresteri ale cotatiei ieri au fost BRD - Groupe Societe Generale BRD), Bursa de Valori Bucuresti BVB) si TeraPlast TRP). Titlurile FP au scazut si ele cu 1,15% la 1,29 de lei. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Bursa locala continua raliul prilejuit de apropierea trecerii la statutul de piata emergenta

Piata locala va fi upgradata efectiv la data de 21 septembrie Bursa locala a continuat ieri raliul prilejuit de apropierea zilei de 21 septembrie, data trecerii efective la statutul de piata emergenta secundara. Toti indicii au incheiat cea de-a doua sedinta a saptamanii in teritoriul pozitiv, indicele reprezentantiv BET marcand a patra zi la rand pe plus. Actiunile Bancii Transilvania TLV) au cumulat cele mai mari transferuri ieri, insa cotatia a facut o pauza din raliul de circa 25% demarat in finalul lunii iulie.

Adelina Pestritu, prima aparitie dupa anuntul ca are COVID-19

La aproape doua saptamani dupa ce a anuntat faptul ca are COVID-19 si a disparut complet de pe retelele de socializare, Adelina Pestritu a bifat prima aparitie weekend-ul acesta. Iata ce mesaj le-a transmis fanilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )