Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cosea: Bugetarii au salarii mai mari decat cei din privat pentru ca sunt usor de manipulat electoral

Adevărul Adevărul,
Cosea: Bugetarii au salarii mai mari decat cei din privat pentru ca sunt usor de manipulat electoral

Economistul Mircea Cosea a explicat pentru RFI de ce sunt atat de mari diferentele salariale dintre sectorul bugetar si sectorul privat, afirmand ca totul porneste de la deciziile politice. continuă pe Adevărul

Bugetari de lux: de ce sunt salariile de la stat mai mari decat cele din privat

INS vine cu niste cifre care-ti arata cat de bine castiga bugetarii in raport cu cei din mediul privat. Cresterile salariale din ultimii ani au adancit ecartul dintre cele doua medii.

Salariile bugetarilor erau inca din 2018 mult mai mari decat ale celor din mediul privat

Salariile bughetarilor erau inca din anul 2018 cu cel putin 30% mai mari decat ale angajatilor din mediul privat, potrivit datelor publicate luni de INS.

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

6 telefoane ieftine la eMAG: le cumperi si ti le livreaza mai repede decat pizza

EMAG are super telefoane ieftine chiar acum. Dar vestea si mai buna e ca le poate livra foarte repede. Mai repede decat iti vine mancarea comandata online. in 2020, eMAG s-a adaptat repede.

intalnire periculoasa. Un asteroid trece joi pe langa Terra mai aproape decat satelitii meteo

Un asteroid de marimea unui autobuz scolar trece joi pe langa Pamant, la o distanta mult mai mica decat cea la care orbiteaza unii dintre satelitii meteorologici, anunta presa internationala, citand surse apropiate de agentia spatiala americana, NASA.

USR: Ipocrizia de astazi a PSD va insemna fie taxe mai mari, fie imprumuturi, deficit si inflatie

USR spune ca rectificarea bugetara adoptata marti cu modificari toxice introduse de PSD-ALDE arunca Romania intr-o noua criza economica si va insemna fie taxe mai mari sau mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie.

USR: Ipocrizia de astazi a PSD va insemna pentru romani fie taxe mai mari ori mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie

Reprezentantii USR au transmis ca rectificarea bugetara adoptata marti de Parlament, cu modificarile toxice introduse de PSD-ALDE, vor duce Romania intr-o criza economica, in pofida eforturilor depuse pentru a fi evitata o astfel de situatie. Sursa citata adauga ca ipocrizia de astazi a PSD va insemna pentru romani fie taxe mai mari ori mai multe pe munca, fie imprumuturi impovaratoare, deficit si inflatie.

Prognoza meteo, azi, 22 septembrie 2020. Temperaturi mai mari fata de normalul perioadei in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de astazi, 22 septembrie 2020, meteorologii anunta vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile din cursul zilei vor fi ridicate, mai mari fata de valorile normale ale acestei perioade.

ADRIAN TANASE, CEO BVB: Universul pietelor emergente este de 50 de ori mai mare decat al pietelor de frontiera

Ne dorim sa avem din ce in ce mai multe companii incluse in indici Universul pietelor emergente, adica dimensiunea fondurilor care urmaresc aceste piete, este de 50 de ori mai mare decat cel al pietelor de frontiera, iar universul pietelor dezvoltate este de zece ori mai mare decat universul pietelor emergente, a punctat Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )