Libnet.ro
UNICEF

22:00

DIN CAUZA PROGRAMULUI REDUS DE LUCRU AL SOCIETATILOR SI AUTORITATILOR RELEVANTE Hotararile AGEA MedLife din decembrie nu au fost inca inregistrate la ORC si ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA PROGRAMULUI REDUS DE LUCRU AL SOCIETATILOR SI AUTORITATILOR RELEVANTE Hotararile AGEA MedLife din decembrie nu au fost inca inregistrate la ORC si ASF

Prestatorul privat de servicii medicale MedLife M) este inca in curs de inregistrare a efectelor hotararilor AGEA de luna trecuta, atat la Oficiul Registrului Comertului cat si la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), se arata intr-un raport al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Fondurile suverane si-au redus investitiile in imobiliare in 2020 din cauza pandemiei si a Brexitului

Fondurile suverane de investitii au evitat spatiile de birouri si hotelurile in 2020, investitiile lor in imobiliare coborand la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza pandemiei de coronavirus si a Brexitului, transmite Reuters.

Circulatia feroviara este intrerupta pe Valea Oltului, din cauza aluviunilor. Locomotiva si un vagon al unui tren au deraiat intre Calimanesti si Brezoi, fara a fi inregistrate victime

CFR Calatori informeaza ca traficul feroviar este intrerupt intre Calimanesti si Cozia pe ambele fire de circulatie din cauza precipitatiilor abundente cazute azi noapte si a aluviunilor care au afectat terasamentul caii ferate. Locomotiva si un vagon al unui tren au deraiat intre localitatile Calimanesti si Brezoi, fara a fi inregistrate victime. Se actioneaza pentru degajarea arborilor, anunta infotrafic. CFR Infrastructura spune ca din cauza grohotisului depus si a terasamentului spalat de torenti, a fost inchis si firul II de circulatie, incepand cu ora 7:00. Deraierea s-a produs in jurul orei 3.

Artistul roman care a pierdut tot din cauza lui Jador. Ce s-a intamplat intre cei doi

Un artist roman a pierdut tot din cauza celebrului cantaret de manele. Ce s-a intampla intre acesta si actualul concurent de la Survivor? Unde s-au intalnit acestia pentru prima data si de la ce a pornit scandalul intre ei? Artistul roman care si-a ratat cariera din cauza lui Jador Hamude si-a ratat cariera din cauza .

TVR, implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu. Ce acuzatii grave se aduc

Postul TVR este implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu, celebrul actor de la Vacanta Mare. Acuzatiile aduse de un membru al Consiliului National al Audiovizualului sunt din cele mai grave. TVR, scandal de zile mari din cauza lui Mugur Mihaescu Dorina Rusu, membra in Consiliul National al Audiovizualului, a criticat dur programul .

Interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc

Pandemia de coronavirus a afectat grav transportul aerian din intreaga lume, multe dintre companii fiind nevoite sa ia masuri riguroase pentru limitarea raspandirii coronavirusului. De curand, au fost puse interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc?! Interdictii in timpul zborului cu avionul Daca multe dintre companiile aeriene au .

Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost and exagerat and in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350.

SUA: Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat; experti in sanatate il contrazic

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost exagerat in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350. 000, transmite dpa.

Valeriu Gheorgita, despre dozele pierdute din cauza unor erori in procesul de vaccinare: Exista un risc asumat al unor pierderi de vaccinuri, avand in vedere ca au o stabilitate limitata

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieinationale de vaccinare, a declarat marti ca numarul dozelor de vaccin care se pierd este unul relativ mic si ca este normal ca din cauzeneimputabile.

Liderul gruparii extremiste Proud Boys, arestat din cauza ca a distrus un panou Black Lives Matter

Liderul gruparii extremiste Proud Boys, Enrique Tarrio, a fost arestat luni si acuzat ca a distrus un panou Black Lives Matter al unei biserici istorice din Washington DC luna trecuta, scrie NBC, citata de News. ro.

Vedeta din Romania, ravasita din cauza virusului. Momente cumplite: toata familia a suferit

Roxana Blagu, in varsta de 34 de ani traieste o mare drama care se tot prelungeste. Aceasta nu si-a vazut fiica in ultimii sapte ani, dar noua familie pe care si-a construit-o alaturi de Andrei Badiu ii da putere. Astfel, fosta componenta a formatiei Trident a adus pe lume un baietel, pe nume Sasha, care .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )