Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce fel de facultate a facut Eugen Teodorovici? Ministrul a crescut la stat imediat dupa liceu

Adevărul Adevărul,
Ce fel de facultate a facut Eugen Teodorovici? Ministrul a crescut la stat imediat dupa liceu

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a ajuns de pe bancile liceului direct in Ministerul Transporturilor si are o cariera bazata integral pe munca la stat, fara a lucra nici macar o zi in mediul privat. continuă pe Adevărul

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: S-a incercat blocarea OUG 114/2018 din mai multe zone

Ordonanta OUG 114/2018 pare sa fie un obstacol in calea activitatii mai multor autoritati publice, dupa cum reiese din discursul pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a avut, ieri, in Comisia economica din Senat. Oficialul a spus, printre altele, ca s-a incercat in mai multe ocazii si din mai multe zone, inclusiv din partea unor functionari din administratia publica centrala, blocarea acestei ordonante.

EUGEN TEODOROVICI: Sustin achizitionarea unei aeronave pentru deplasari externe

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat astazi ca sustine achizitionarea de catre statul roman a unei aeronave pentru deplasarea demnitarilor, subliniind ca acest lucru este normal si de bun simt.

Eugen Teodorovici: Varianta finala a bugetului va fi prezentata miercuri(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti seara, dupa discutiile cu primarii municipiilor din Romania, ca miercuri va fi prezentata varianta finala a bugetului pentru 2018. Au fost.

Valcov (8 ani de inchisoare in prima instanta): Ministrul Finantelor va cere Consiliului Concurentei un control privind fluctuatiile cursului valutar si ROBOR

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila si eminenta cenusie a programului economic PSD, a declarat ca Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, va cere Consiliului Concurentei sa efectueze un control pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )