Libnet.ro
UNICEF

09:30

Florin Citu: Dragnea SUPRATAXEAZA sectorul privat sa acopere datoriile URIASE ale companiilor de stat

B1 B1,
Florin Citu: Dragnea SUPRATAXEAZA sectorul privat sa acopere datoriile URIASE ale companiilor de stat

Desi sectorul privat este suprataxat, statul roman nu isi poate plati datorii de aproximativ 90 de miliarde de lei, a anuntat senatorul PNL Florin Citu, intr-o postare pe Facebook, de vineri. in 2018. continuă pe B1

Florin Citu: Dragnea minte! Dictatorii folosesc aceasta metoda in timp ce forteaza cresterea preturilor

Florin Citu a precizat, intr-o postare pe Facebook, de marti, ca desi Liviu Dragnea sustine ca economia dudie si ca Produsul Intern Brut a crescut cu 50%, in termeni reali cresterea economica a fost.

Florin Citu explica metoda prin care PSD ascunde situatia REALA din economie: Dragnea spune ca PIB-ul a crescut cu 50%, dar, in termeni reali, cresterea economica a fost zero

Liviu Dragnea spune ca economia duduie si PIB-ul a crescut cu 50%, dar, in termeni reali, cresterea economica a fost zero, sustine senatorul PNL Florin Citu. intr-o postare pe Facebook, economistul explica si.

FLORIN CITU (PNL): Atentie! Urmeaza taxe noi

Senatorul PNL, Florin Citu avertizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca urmeaza taxe noi, intrucat in luna ianuarie guvernul a incercat sa imprumute 2,9 miliarde lei, insa a imprumutat doar 1,4 la scadente diferite dar la dobanzi in crestere, iar anul trecut a platit doar pe dobanzi 13 miliarde lei.

Florin Citu: Va dati seama ca Valcov a introdus taxa pe lacomie pentru a capitaliza CEC BANK pe spatele bancilor private? Asta inseamna sa fii mafiot!

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Dancila, a introdus asa-zisa taxa pe lacomie pentru a capitaliza CEC BANK pe spatele bancilor private, sustine economistul Florin Citu. Legea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )