Libnet.ro
UNICEF

18:15

Guvernul Citu va apela la parteneriatul public-privat pentru investitiile in infrastructura

Adevărul Adevărul,
Guvernul Citu va apela la parteneriatul public-privat pentru investitiile in infrastructura

Guvernul Citu vrea sa foloseasca instrumentul parteneriatului public-privat pentru a finanta investitiile in infrastructura, astfel incat statul sa nu se mai indatoreze excesiv. continuă pe Adevărul

Ce prevede Programul de guvernare la capitolul Educatie. Cum vrea Guvernul Citu sa salveze invatamantul

Guvernul Citu a prezentat Programul de guvernare pentru perioada 2021-2024. De capitolul Educatie se va ocupa Sorin Campeanu, propunerea liberalilor pentru postul de ministru al Educatiei.

Astazi au loc audierile ministrilor din Guvernul Citu

ACTUALIZARE - Alexandru Nazare, aviz favorabil in comisiile reunite din Parlament --- *ACTUALIZARE 14:22 - Vlad Voiculescu, aviz favorabil pentru functia de ministru al Sanatatii --- *ACTUALIZARE 14:07 - Aviz favorabil pentru Catalin Drula, propus la Ministerul Transporturilor --- *ACTUALIZARE 13:35 - Adrian Oros, avizat favorabil de comisiile parlamentare pentru portofoliul de la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale --- *ACTUALIZARE 13:32 - Aviz favorabil pentru Claudiu Nasui, propus la Ministerul Economiei --- *ACTUALIZARE 13:19 - Raluca Turcan, avizata pozitiv pentru Ministerul Muncii de comisiile parlamentare --- *ACTUALIZARE - 13:05 - Stelian Ion: Nu voi abuza de functie pentru a interveni dur si disproportionat in activitatea procurorilor --- *ACTUALIZARE 12:22 - Aviz favorabil pentru Sorin Cimpeanu, propus la Ministerul Educatiei --- *ACTUALIZARE 12:19 - Ministrul Energiei, Virgil Popescu, avizat favorabil in comisiile de specialitate --- *ACTUALIZARE 12:12 - Aviz favorabil pentru Stelian Ion, propus la Ministerul Justitiei --- *ACTUALIZARE 12:08 - Cristian Ghinea, avizat favorabil de comisiile parlamentare pentru portofoliul de la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene --- *ACTUALIZARE 12:00 - Aviz favorabil pentru Bogdan Gheorghiu, propus la Ministerul Culturii --- *ACTUALIZARE 11:15 - A inceput audierea lui Stelian Ion, Ministrul Justitiei --- *ACTUALIZARE 11:00 - Au inceput audierile ministrilor din Cabinetul Citu --- Astazi la ora 11:00 vor avea loc audierile in comisii ale ministrilor din Guvernul Citu.

Guvernul Citu, vesti proaste pentru pensionari. Ce se intampla cu pensiile

Guvernul Citu intentioneaza sa majoreze pensiile la anul astfel incat sa acopere rata inflatiei si mai bine de jumatate din rata de crestere a salariului mediu brut pe economie. Cel putin asta reiese din programul de guvernare pe urmatorii patru ani, depus miercuri la Parlament.

Ministrii propusi in guvernul Citu, avizati pozitiv in comisiile parlamentare

Toti ministrii propusi in guvernul Citu au fost avizati pozitiv in comisiile parlamentare de specialitate, ultimul, Alexandru Nazare, propus la Finante, primind 20 voturi pentru si 12 impotriva.

Guvernul Citu vrea sa introduca noi tipuri de asigurari de sanatate, pe modelul pilonul 2 sau 3 de pensii

Programul de guvernare propus de Guvernul Citu prevede la capitolul Sanatate mai multe obiective pentru atragerea de investitii masive.

Lista completa a ministrilor propusi in Guvernul Citu Calendarul estimat al investirii noului Cabinet

PNL si USR au validat marti seara ministrii pe care-i propun in guvernul Florin Citu. UDMR a luat o decizie similara cu o zi inainte. Lista de ministri si programul de guvernare vor fi depuse la Parlament, liderii Coalitiei sperand ca audierile si votul de investitura sa aiba loc miercuri. Ministrii PNL, validati dupa o sedinta tensionata. Orban: A fost o dezbatere animataMinistrii propusi de USR-PLUS in Guvernul Citu. Ei au fost fi validati de conducerile celor doua partide.

Avocatul Poporului a fost sesizat de faptul ca Guvernul Citu include o singura femeie

Institutia Avocatul Poporului a primit mai multe sesizari cu privire la faptul ca Guvernul Citu incl.

Guvernul Citu a primit increderea Parlamentului. Cabinetul format de PNL, USR-PLUS si UDMR a obtinut 260 de voturi

Premierul desemnat Florin Citu si ministrii propusi pentru formareanoului Guvern au primit increderea Parlamentului. Cabinetul coalitiei formate de PNL, USR-PLUS si UDMR a fost votat, miercuri,de 260.

Alesii minoritatilor vor vota Guvernul Citu: Va acordam increderea noastra si speram ca ea sa nu fie inselata

Liderul deputatilor minoritatilor Varujan Pambuccian a declarat miercuri ca alesii minoritatilor vor vota Guvernul Citu si va acorda increderea noului Executiv cu speranta ca aceasta incredere sa nu fie inselata.

Avocatul Poporului critica faptul ca doar o femeie a fost propusa in Guvernul Citu

Avocatul Poporului, Renate Weber, a criticat miercuri nerespectarea echilibrului de gen in Guvernul Citu, dar a precizat ca nu poate face niciun demers legal in acest sens,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )