Libnet.ro
UNICEF

01:05

Impact Developer and Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni pentru SPV-ul Star Residence Invest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Impact Developer and Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni pentru SPV-ul Star Residence Invest

Impact Developer and Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni prin care sunt oferite spre vanzare48 de milioane de actiuni ale societatii Star Residence Invest, la pretul unitar de 0. 218 lei. Dezvoltata de Impact Developer and Contractor, aceasta este prima societate de tip REIT Real Estate Investment Trust) care va fi listata la Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

LA PRETUL DE 0,218 LEITITLU Impact demareaza plasamentul privat de actiuni pentru SPV-ul Star Residence Invest

Star Residence Invest isi propune ca in luna ianuarie a anului viitor actiunile sa fie disponibile pentru tranzactionare Impact Developer and Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni prin care sunt oferite spre vanzare48 de milioane de actiuni ale societatii Star Residence Invest, la pretul unitar de 0. 218 lei. Dezvoltata de Impact Developer and Contractor, aceasta este prima societate de tip REIT Real Estate Investment Trust) care va fi listata la Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat trimis redactiei.

Impact demareaza oferta de vanzare pentru Star Residence Invest, fond care investeste in apartamente

Impact Developer Contractor demareaza plasamentul privat de actiuni prin care sunt oferite spre vanzare 48 de milioane de actiuni ale societatii Star Residence Invest, la pretul unitar de 0,218 lei. Compania Star Residence Invest are in prezent.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )